≫ 

Madona od Instagrama dobila odgovor na pitanje zašto su joj obrisane bezobrazne fotke

- Uklonili smo Madoninu objavu zbog kršenja naših pravila protiv golotinje odraslih - navodi se

  • 2
Madona

Madona,Foto: Tanjug/AP

Pop ikona Madona (63) dobila je odgovor na pitanje zbog čega su njene nove fotografije uklonjene sa društvene mreže Instagram.

Prvo je, u ponovljenoj objavi, Madona sporne delove poprsja cenzurisala emotikonom srca, a u podužem statusu politiku platforme nazvala je seksističkom.

- Još uvek mi je zapanjujuća činjenica da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskoga tela, osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da se doživi kao erotska?! A šta je sa ženskom guzicom koja nikad nigde nije cenzurisana - napisala je Madona i dodala kako se ona već četiri decenije bori s cenzurom, seksizmom, starosnom diskriminacijom i mizoginijom.

Portparolka Mete (nekadašnji Fejsbuk), vlasnice Instagrama, navela je u saopštenju da su pravila za sve na Instagramu jednaka.

- Uklonili smo Madoninu objavu zbog kršenja naših pravila protiv golotinje odraslih. Razumemo da se neće uvek svi složiti s našim mišljenjem gde podvlačimo crtu, ali naša pravila su osmišljena kako bismo pomogli ljudima svih starosnih grupa da se osećaju sigurno dok koriste naše aplikacije. Istovremeno, ostavljamo što više prostora za izražavanje - rečeno je za CNN.

Dodala je da su se pravila kompanije vezano za golotinju u međuvremenu promenila. Kompanija dopušta golotinju u određenim situacijama, uključujući dojenje, proteste, umetnička dela i skulpture, te golotinja u obrazovnom i zdravstvenom kontekstu, rekla je.

Madonin PR tim se još nije oglašavao povodom ovog saopštenja.

Video: Veš ne nosi: Rijana u pidžami sa ogromnim izrezom na zadnjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    30. novembar 2021 | 17:53

    Pa ste vi videli sve gole na tom insta... Ko koga ovde j, mada nju nisam ni gledao matora.

  • Yxx

    30. novembar 2021 | 16:59

    Upravu si madonce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA