≫ 

Ceo svet priča o šokantnoj promeni lica Demi Mur

Većina smatra da je već preterala sa zahvatima te da izgleda pomalo izobličeno i neprirodno.

  • 1
Demi Mur Demi Mur; Foto: Profimedia/Everett

Slavna glumica Demi Mur (59) pojavila se na dodeli Britanskih modnih nagrada 2021. koja se održala u Royal Albert Hallu u Londonu, ali umesto glamurozne toalete koju je ponela svi su komentarisali drastičnu promenu na njenom licu.

Naime, tragovi estetskih zahvata na licu koje je radila sve su vidljiviji pa nisu promakli ni prisutnim gostima. Većina smatra da je već preterala, te da izgleda pomalo izobličeno i neprirodno.

Popularna 59-godišnja glumica na sebi je imala koktel haljinu otvorenih ramena koja je isticala njenu figuru, međutim, ono što je više privuklo pažnju je njeno izduženo lice koje sada deluje više okruglo.

Tragovi bora koji su nestali dodatno su joj istakli jagodice, ten je neprirodno gladak, dok je koža od samog vrha čela do ispod brade zategnutija nego ikad.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani izgledom popularne glumice, a njene nove fotografije preplavile su svetske medije.

"O moj Bože, uništila je to lepo lice", "Zašto si to uradila?!", "Kako je Demi Mur uspela u tome da joj lice izgleda kao da joj je neko omotao žicu oko njega?", samo su neki od žustrih komentara na društvenim mrežama.

Video: Spremao je mnoge holivudske glumce i glumice, a evo koja mu je najdraža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA