≫ 

Rijanino poprsje "hipnotisalo" princa Čarlsa: Urnebesna reakcija postala hit na internetu

Proslavu je obeležio Rijanin dolazak koja je tokom godina dobila titulu zaštitnog lica Barbadosa

  • 4
Rijana Rihanna Rijana / Foto: Tanjug/AP

RnB zvezda Rijana proglašena je nacionalnom junakinjom Barbadosa, ali ceo svet bruji o princu Čarlsu koji nije skidao pogled sa njenog bujnog poprsja.

Naime, Barbados je proglašen republikom čime se se zvanično završila vladavina kraljice Elizabete II na toj teritoriji, sam taj događaj predstavlja veliki i bitan dan. Svečanu proslavu obeležio je i dolazak popularne pevačice koja je tokom godina dobila titulu zaštitnog lica te zemlje.

Pošto je ponela titulu herojke Barbadosa, nagradu joj je lično uručila Sandra Mejson, prva predsednica ove zemlje. Citirajući jednu od Rijanih najpopularnijih pesmama, poručila joj je da nastavi da sija kao dijamant.

Lepa Rijana godinama privlači pažnju gde god se pojavi, tako da ni ovaj put nije propustila priliku da bude glavna tema svih prisutnih svojom izazovnom žutom kožnom haljinom, koja se vezuje oko vrata, dok su leđa skroz gola čime je jasno stavila do znanja da ispod zanosne toalete ne nosi grudnjak.

Većini je za oko zapao princ Čarls koji nije ostao ravnodušan na zgodno telo i istaknute atribute. Fotografije na kojima princ ne moze da skloni pogled sa zgodne pevčice ubrzo su postale viralne.

Međutim iako je pripadnik kraljevske porodice bio očaran odenvnom kombinacijom Rijane, pratioci na društvenim nisu štedeli kritike na račun ove zvezde.

- Nemojte me shvatiti pogrešno jer Rijanu zaista volim, ali ova haljina za ovakvu priliku... Ne ide, Rijana, znamo da ne voliš grudnjake, ali ne moramo svi gledati u tvoje bradavice, Neugodno mi je gledati u ovo, U poslednje vreme baš preteruje, Jadan Čarls, vidi se da mu je neugodno - , glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

O kakvim fotografijama se radi i koja je to Rijanina haljina izbezumila princa Čarlsa, pogledajte u našoj galeriji.

Video: Veš ne nosi: Rijana u pidžami sa ogromnim izrezom na zadnjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA