≫ 

Kakav preokret! Alek Boldvin sad tvrdi da nije povukao obarač

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin

  • 8
Alek Boldvin Foto: Profimedia/Mark Sagliocco / Getty images

Glumac Alek Boldvin rekao je Džordžu Stefanopulosu sa ABC News da "nema pojma" kako se bojeva municija našla na setu filma "Rust", i da on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je jedna osoba ubijena, a druga ranjena.

- Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad - rekao je Boldvin Stefanopulosu u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na ABC.

Podsetimo, Boldvin je 21. oktobra držao revolver u toku probe na snimanju filma "Rust" na ranču Bonanca krik, u Novom Meksiku, kad je pištolj opalio, ubivši kinematografkinju Halinu Hačins i ranivši reditelja Džoela Souzu.

Boldvin, koji glumi i producira film, u intervjuu govori o tome šta se desilo kobnog dana, i tvrdi da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

- Sećam se toga i pitam se šta sam mogao da uradim. Nju su voleli svi koji su radili s njom, i poštovali. I sad mi je teško da shvatim da je nema. Ne deluje mi stvarno - rekao je Boldvin.

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    1. decembar 2021 | 21:34

    Na kraju ce doci do toga da se ubistvo nije ni desilo, vec da je zena naprasno preminula.

  • Mile Jagodinac

    1. decembar 2021 | 21:46

    Koja smeška, pištolj koristi određeni kalibar i mora da odgovara onom koji je pogodio cilj, isto tako pištolj je vruć, oseti se ispaljen metak, takođe ostavlja barut- trag baruta na rukama.

  • Dejan

    1. decembar 2021 | 23:27

    Pa zašto postoje advokati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA