≫ 

Nestvarna lepota Irine Šajk: Brutalnim dekolteom izdominirala na premijeri bivšeg

Manekenka je svojom pojavom ostavila sve bez daha

  • 2
Moda Nedelja mode Njujork Metropoliten muzej Met Gala Irina Šajk Irina Šajk, Foto: Profimedia/AFP/Angela WEISS

Slavna manekenka Irina Šajk ukrala je svu pažnju na svetskoj premijeri filma "Nightmare Alley", u kom glavnu ulogu ima njen bivši partner, holivudski zavodnik Bredli Kuper, kog je definitivno, barem vizuelno, zasenila.

Ovih dana šuška se da su Irina i Bredli svojoj ljubavi navodno dali drugu šansu, a njeno pojavljivanje u bombastičnom izdanju i podrška koju je pružila Kuperu podgrejali su nagađanja.

Irina je blistala u pantalonama i sakou sa prugama ispod kog je imala neobičan kožni detalj od tračica koji je jedva prekrio njene grudi i malo šta prepustio mašti.

"Kakva bomba!", "Mačka i po", "Bredli na aparatima", "Ovako se vrača bivši", "Svi gledaju samo u nju", "Irina Šajk izdominirala", "Vau kakava žena!", "Bredli, a gde je Lejdi Gaga", "Nerealno izgleda", neki su od komentara.

Glasine o pomirenju Irine i Bredlija pojavile su se nakon prisnih šetnji s njihovom ćerkom Leom De Senom, u koje sve češće zajedno odlaze i izmjenjuju tople zagrljaje i nežnosti.

Irinina i Bradleyjeva romansa započela je u maju 2015. godine, nedugo nakon što je on prekinuo vezu sa Suki Vaterhou, a ona s Kristijanom Ronaldom i već godinu dana kasnije objavili su lepe vesti, da čekaju dete. Kraj ljubavi je došao 2019. godine, nakon što je Bradli snimio film "Zvezda je rođena" s Lejdi Gagom i posle priča da su njih dvoje više od prijatelja, iako su to negirali.

Irina i Bredli su nakon raskida ostali u dobrim odnosima, a jesu li se ljubavne iskrice zaista ponovno rasplamsale, vreme će tek pokazati.

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    3. decembar 2021 | 16:11

    Ova žena je toliko prirodno lepa da je to stvarno nestvarno. Pogledajte njene slike kada je imala samo 6,7 godina- ništa lepše! Pritom ima stav, držanje, harizmu, i seksipil u izobilju! Pa nije slučajno bila sa najjačim svetskim facama..

  • xxx

    3. decembar 2021 | 14:32

    Nista narocito ne preterujte stvarno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA