≫ 

Šarliz Teron u kupaćem pokazala zašto je i u 47. godini jedna od najpoželjnijih žena na svetu

- Ova žena ima nešto nestvarno u sebi - jedan je od komentara sa kojim su mnogi saglasni

  • 2
Charlize Theron, Šarliz Teron

Šarliz Teron / Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Šarliz Teron (46) uživa u Meksiku, destinaciji koja slovi kao omiljena među svetskim zvezdama, a pokazala je kakva je bomba u petoj deceniji.

Naime, Šarliz je pokušala da se sakrije iza ogromnih naočara za sunce, ali niko nije mogao da ne primeti njenu figuru.

Šarliz je uslikana u žutom kupaćem kostimu, ali i bordo, koji je istakao njenu liniju i obline. Ona je prizorom na plaži pokazala zašto važi za jednu od najpoželjnijih žena.

"Vau kakvo telo!", "San mnogih muškaraca širom sveta", "Prelepa", "Nije kao nekada ali je i dalje fatalna", "Bomba", "Ova žena ima nešto nestvarno u sebi", "Predivno izgleda, svaka čast", neki su od komentara.

Lepotica je nedavno u jednom intervjuu za strane medije javno priznala da možda više nikad neće živeti ni s jednim muškarcem, a sve to u vreme kada se njen bivši partner koga je mnogo volela Šon Pen (59) u tajnosti venčao s 32 godine mlađom devojkom.

- Ne znam da li ću ikada više moći da živim s nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kući pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za takva sr*nja - započela je ona.

- Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu jedostavno trenutno nema prostora za tako nešto, teško bi bilo i da nisam samohrana majka - izjavila je glumica.

- Uživam da idem na sastanke. Radim ono što verovatno većina ljudi radi. Otvorena sam i zabavljam se. Mogu iz zabave da se dopisujem s nekim, ali ne znam da li ćemo završiti u krevetu. Ne znam šta će se dogoditi - objasnila je.

Video: Moto Šarliz Teron za miran život: Za sreću joj ne treba muškarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA