"Dajanina osveta princu Čarlsu iz groba": Ovo je poslednja želja Lejdi Di za sina Vilijama

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna - rekao je izvor

  • 5
Princeza Dajana

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana tragično je izgubila život 1997. godine i nije imala priliku da vidi kako njen sin, princ Vilijam (39) postaje kralj Velike Britanije.

Od tada su prošle 24 godine, a njen bivši suprug, princ Čarls (72), prvi na redu za krunu kralja, još uvek čeka svoj veliki trenutak.

I dok se na dvoru sve glasnije šuška kako će kraljica zahtevati od Čarlsa da preda krunu sinu Vilijamu, suprugu vojvotkinje od Kornvola, Kamile Parker, sve mrskije odzvanjaju u ušima reči princeze Dajane koje je izgovorila pre smrti.

Navodno je njena poslednja želja bila upravo da Vilijam bude kralj umesto Čarlsa, pisali su strani mediji.

Visoko pozicionirani izvor s dvora otkrio je da je Dajanina najveća želja bila da Vilijam bude kralj, a to je i sama dala naslutiti kad je u čuvenom "Panorama intervjuu" 1995. godine.

 

Isto tako, izjavila je kako Čarls ne bi smeo da postane kralj.

- Čarls se ionako oseća vrlo nesigurno zbog anketa koje pokazuju da je Vilijam puno popularniji od njega među Britancima, a svestan je i da je kraljica toga svesna. Zato se boji da bi se Dajanina poslednja želja mogla ostvariti", rekao je izvor i dodao kako bi to mogla biti "Dajanina osveta Čarlsu iz groba".

Video: U Kensingtonu će živeti sećanje na nju: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili statuu princeze Dajane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drag

    2. decembar 2021 | 23:59

    Po i treba Carls da se skloni i ustupi mestu Vilijamu, kad ga je ostavio bez majke nek mu prepusti presto. Ima Kamilu zbog koje je ostavio Dajanu po nek uživaju.

  • Natasa

    3. decembar 2021 | 00:48

    Veza Carlsa i Kamile je zapoceta i pre vencanja i bilo cega sa Dajanom. Jasno je da Carls nije mogao da se ozeni u to vreme zenom koju je voleo ali nije mi jasno ja jedna zena svesno pristane da se uda za coveka kome je druga srce zarobila. Dajana je ocigledno bila jako ambiciozna. Uprkos svojoj mladosti i lepoti izgleda da nije ni na koji nacin uspela da u tom braku uprkos zajednickoj deci pridobije njegovu paznju. U citavoj toj papazjaniji Dajana je najveci gubitnik. Carls je ispunio svoju duznost, ruzno je to reci, ali tako je, ostvario se u ulozi oca, kraljevini obezbedio naslednike krune i nastavio da zivi za svoju ljubav. On se time bez obzira na dalja desavanja vec odrekao krune na neki nacin zarad ljubavi. Kamila kao ljubavnica, nepodobna za presto zbog prethodnog braka i dece je i tokom braka Carlsa i Dajane dobila sta je htela-ljubav a sada je jos i zakonita zena svoje ljubavi i jos ima i titulicu, za nju takodje savrseno. Dajana je svesno usla u brak sa covekom koji je voleo drugu, dobila decu a i pored toga ostala za njega nebitna, dozivljavala nervne slomove, borbu sa depresijom, ljubavnike, razvod....I da nije umrla njen zivot bi sa stanovista emotivne ispunjenosti bio apsurdan. Kad je covek mlad treba da voli i da mu ljubav bude uzvracena, to je nesto najlepse bez obzira da li takva ljubav rezultira brakom i decom. Svako od nas ima neku takvu ljubav. Zalosno je kad najlepse godine provedes jureci za nekim ko ti ljubav ne uzvraca.

  • Mrcke

    3. decembar 2021 | 00:08

    Prvo da se zna Carls je pravoslavne veroispovesti i zato nece biti kralj. Imace veliki dobrotvor za Svetu goru i Hilandar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA