≫ 

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu: Rekla sam sebi da ću umreti, ako se ne izvučem iz toga...

Otvorila je dušu u jednoj popularnoj emisiji "Red Table Talk" i prvi put otkrila da je patila od anksioznosti i posttraumskog stresnog poremećaja

  • 0
Sandra Bulok, Bullock Foto: Profimedia/Backgrid UK/Facebook/Red Table Talk / BACKGRID

Popularna glumica je u toku jedne junske noći još 2014. u svom domu čula veliku buku i glasno lupanje. U velikom strahu ustala je kako bi zaključala vrata svoje spavaće sobe, dok ju je u hodniku sačekao provalnik Džošua Korbet.

Sandra Bulok (57) otvorila je dušu u jednoj popularnoj emisiji "Red Table Talk" i po prvi put otkrila da je patila od anksioznosti i posttraumskog stresnog poremećaja, te da je okidač za njene zdravstvene probleme bio upravo trenutak kada su joj 2014. provalili u kuću.

Pored svega, njen usvojen sin Luis imao je epileptične napade i jako visoke temperature, što je Sandru dodatno potreslo do te granice da je mislila da će dete umreti i da će ostati sama.

Međutim njenim problemima tu nije bio kraj, samo par dana kasnije ugrizao ju je otrovni pauk- počela joj je otpadati kosa, rekla je glumica u emisiji kojeg vode Jada Pinkett Smit, Willow Smit i Adrienne Banfield-Norris.

- Nakon što se dogodila ta provala, morala sam samoj sebi reći - ako se ne izvučem iz ovoga, umreću - rekla je Sandra, koju je ta provala itekako istraumirala. Nakon svih nemilih događaja krenula je na psihoterapije.

- U moju je kuću provaljeno dok sam bila u njoj. Skrivala sam se u ormaru i govorila sama sebi da to neće dobro završiti - prisetila se. Navela je da joj je najviše bitno jer Luis te noći nije bio kod kuće, i da joj je drago zbog toga. Dete je čuvala dadilja u svojoj kući blizu Sandrine, jer je glumica trebala kasno da se vrati kući. Nakon tog incidenta više nije htela sama da provodi noći.

- Otada više nikad bila ista. Raspala sam se. Od te večeri više nisam mogla biti sama - rekla je.

Video: Džulija Roberts povela burnu noć sa prostitutkama da bi postala zgodna žena

(Telegrarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA