≫ 

Ćerka Vila Smita i njen ljubavnik ne skidaju ruke jedno s drugog: "Ugledala se na roditelje"

Vil i njegova supruga ranije su priznali da praktikuju poliamoriju, odnosno dopuštaju jedno drugom da imaju druge partnere

  • 2
Vilou Smit Vilou Smit, Printskrin: Facebook/Red Table Talk

Vilou Smit, ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit, uslikana je u društvu muzičara De Vejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Veliku pažnju medija privukla je priča o tome kako funkcioniše brak popularnog glumca i njegove višedecenijske supruge Džejde Pinket Smit. Oni su priznali da praktikuju poliamoriju, odnosno dopuštaju jedno drugom da imaju druge partnere.

Čini se da je njihova naslednica Vilou, koja se bavi muzikom, krenula sličnim pravcem.

Naime, iako je u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom, ona je nedavno uslikana na jednoj plaži u Majamiju, a fotografije svedoče da je prilično prisna i sa muzičarom De Vejnom. Oni su se ljubili i mazili, a nisu skidali ruke jedno s drugog.

"Krenula stopama svojih roditelja", "Zar ona nema dečka?", "Baš mi je neprijatno ovo", "Ugledala se na roditelje", "Meni ovo nije normalno", "Svako živi kako želi, pustite ljude", "Da nije malo previše?", "Zanima me šta na oo kaže njen dečko", "Po uzoru na roditelje, ništa čudno", neki su od komentara.

Podsetimo, njen otac je nedavno objavio memoare u kojima je otkrio veliki broj do sada nepoznatih detalja iz privatnog života. Između ostalog, glumac je otkrio da je u jednom trenutku života bio zavisnik od intimnih odnosa, kada ga je tadašnja devojka prevarila.

- Trebalo mi je neko olakšanje, a kako ne postoji tableta za slomljeno srce, pokušao sam s neumerenom količinom intimnih odnosa - napisao je Vil.

Video: Vil Smit otkrio kako da izgubite pet kilograma za pet sekundi

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA