≫ 

Pevač ostavio verenicu 7 dana nakon što mu je rodila dete: "Užasno, izdala me je"

- Sad ću očigledno postati samohrani otac, a maleni Princ nije ništa od toga zaslužio - poručio je pevač

  • 1
Aaron Carter,Melanie Martin Foto: Profimedia/Ouzounova/SplashNews.com

Pevač Aron Karter (33) i njegova bivša verenica Melani Martin (29) kleli su se u svoju ljubav na društvenim mrežama, ali kako se čini, Melani je svojim potezom sve uništila, te ju je pevač ostavio.

Melani se, kako je pevač objavio, čula s Aronovom blizankom Ejndžel i njegovom porodicom, s kojom on ne razgovara, te ga je to strašno povredilo. Njih dvoje nedavno su dobili sina Princa.

- Melani me je lagala, bilaje u kontaktu sa mojom sestrom bliznakinjom i mojom porodicom, sa onima koji su pokušali da me strpaju u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno - napisao je Aron.

- Nikad nisam bio tako skrhan i izdan, nikad me niko nije toliko lagao. Sad ću očigledno postati samohrani otac, a maleni Princ nije ništa od toga zaslužio - napisao je pevač.

Par je zajedno od 2020. godine, a Aron je istetovirao Melanino ime na licu. Tokom veze Melani je jednom prilikom privedena jer je nanela povrede Karteru, no nakon toga su se pomirili i objavili da čekaju bebu.

Aaron je mlađi brat puno poznatijeg Nika Kartera (41), koji je bio član popularnog benda Backstreet boys. Braća navodno nisu u dobrim odnosima, a Nik je tražio zabranu prilaska za Aarona, jer je napao njegovu ženu.

Poznato je da se Aaron godnama borio sa zavisnošću, kao i šizofrenijom, bipolarnim poremećajem, maničnom depresijom i akutnom anksioznošću.

Video: Nisam prijatelj sa Vojažom, moja pesma je odgovor na sve: Breskvica, prva ispovest posle raskida!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA