≫ 

Alek Boldvin kišobranom krenuo na novinara! Pogledajte snimak sa ulica Njujorka

Izjavio je kako sebe ne smatram krivim za ubistvo koleginice na setu a zatim napao novinara koji mu je postavljao pitanja o nesreći

  • 0
Hilarija i Alek Boldvin Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što je prošlog četvrtka Alek Boldvin (63) izjavio kako sebe ne smatram krivim za ubistvo koleginice na setu, glumac je napao novinara koji mu je postavljao pitanja, prilikom susreta na ulicama Njujorka.

Boldvin je izgubio prisebnost i jurnuo prema novinaru koji ga je ispitivao sa trotoara, ispred gradske kuće Vudija Alena (86) na Upper East Sideu. Novinar "Njujork Posta" Džon Levin (34) objavio je u ponedeljak na Twitteru video napete interakcije.

- Zar stvarno nisi povukao okidač? Verujete li da je opalio a da niste povukli okidač? Je li to bio kvar? - ispitivao je Levin.

Levin je nastavio da postavlja pitanja dok je Hilarija Boldvin (37), Alekova žena, svojim telefonom snimala njega, moleći ga da ode, a onda je Boldvin izgubio strpljenje.

- Ne smete fotografisati ispred nečije privatne kuće! - viknuo je Boldvin, mašući čvrsto stegnutim kišobranom u ruci.

To nije sprečilo novinara da nastavi da postavlja pitanja što je još više uzrujalo glumca. Situacija se smirila čim je Boldvin ušao u kuću i zatvorio vrata.

Podsetimo, Boldvin je u svom prvom intervjuu, nakon trageije u kojo je slučajno ubio direktorku fotografije Halin Hačins, u suzama tvrdio da nije povukao okidač i da je pištolj samo opalio dok je bio u njegovim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA