Imaju 50 i kusur, a i dalje ih žele: Lepotice u šestoj deceniji za kojima "padaju vilice"

Jednostavno, za njih kao da je vreme stalo, a godine ne postoje

  • 2

Pedesete su postale nove tridesete i ove poznate dame svojim izgledom i lepotom to svakodnevno dokazuju.

Lepotice iz svetskog džet-seta, jednostavno izgledaju kao da ne stare. Glumice, manekenke, pevačice koje su ušle u šestu deceniju života, i dalje raspamećuju svojim izgledom.

Počevši od Salme Hajek koja je dobrano zagazila u svoje pedesete, preko Dženifer Lopez kojoj na figuri zavidi svaka žena na svetu, pa sve do vanvremenske lepotice Monike Beluči, svako njihovo javno pojavljivanje ili objava na društvenim mrežama izazivaju divljenje.

Neke od njih su možda potražile pomoć estetskih zahvata, ali neke od njih se čak ne libe ni da objave svoje fotografije bez šminke, i svima je, bez obzira na sve, zajedničko to što bi po atraktivnosti, telu, licu, mogle da stanu na crtu bez problema i po nekoliko decenijama mlađim devojkama.

Koja su to "večna savršenstva" za koje vreme i godine kao da ne postoje, možete pogledati u videu na početku teksta, a za neke ćete se sigurno iznenaditi kad vidite koliko zapravo imaju godina.

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    2. januar 2022 | 21:49

    Lepe su zene u svim dobima ...i dopada mi se ovakav tekst... afirmativan i napokon nesto normlano u tom smislu . Malobrojni su tekstovi o zenama i njihovoj lepoti , uopste ... ne insistira se na prirodnoj koliko na "doradjenoj " ali 'ajde i ovo je nesto.

  • Ondrej

    2. januar 2022 | 20:20

    Sve so one bile kod plastičara neka manje neka više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA