Ben Aflek: Da sam ostao u braku sa Dženifer Garner verovatno bih još uvek pio

- Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa, s nekim koga volim i poštujem, ali s kim ne bih više treba da budem u braku - istakao je glumac

  • 1
Ben Affleck, Jennifer Garner, Ben Aflek, Džeifer Garner Foto: Tanjug/AP

Glumac Ben Aflek progovorio je o svom desetogodišnjem braku s glumicom Dženifer Garner.

U intervjuu koji  je trajao gotovo dva sata glumac je u radijskoj emisiji pričao o njegovim ulogama i karijeri, ali dotakao se i nekih privatnijih tema. Aflek je tako pričao i o svom razvodu od Dženifer Garner.

- Nakon dužeg razmišljanja smo doneli odluku. Rastali smo se. Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa, s nekim koga volim i poštujem, ali s kim ne bih više treba da budem u braku. Na posletku, pokušali smo. Trudili smo se, trudili smo se jer smo imali decu. Oboje smo osećali da ne želimo da ovo bude model po kojem će naša deca videti brak - rekao je glumac.

Dodao je i da se u braku osećao zatvoreno te je zato počeo da pije.

- Verovatno bih još uvek pio. To je deo razloga zašto sam počeo da pijem, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam bio srećan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rešenje - rekao je Aflek.

Dženifer Garner i Ben Aflek razveli se 2015. godine, a imaju dve ćerke, Violet i Serafinu, kao i sina Samuela. Glumac je pre nekoliko meseci nakon 17 godina obnovio vezu sa Dženifer Lopez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA