Bubnjar podelio sa fanovima fetiš koji voli sa Kardašijankom: "Fuj, radite te gadosti u 4 zida"

"Sve što rade počinje da liči na marketinši trik, a ne pravu ljubav", "Pa, bilo je i više nego dovoljno "Kortni-Travis" maženja u javnosti", "Postaju sve grozniji iz dana u dan", samo su neki od komentara

  • 3
Kortni Kardašijan Travis Barker veridba Kourtney Kardashian Foto: Profimedia/Backgrid USA/TMZ / BACKGRID/MediaPunch / BACKGRID

Bubnjar slavnog pop-pank benda Blink 182, Travis Barker je duže vreme u žiži javnosti zbog veze sa jednom od slavnih starleta Kardašijan.

On i Kortni su vereni, kako su svi mediji pisali pre dva meseca, ali ono što privlači najviše pažnje su njihove fotografije na društvenim mrežama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnjim, mada, najviše ima onih koje su šokantne.

On je na svom Instagram nalogu objavio neobičnu fotografiju, zbog koje ga je gomila pratilaca optužila da na oči celog sveta promoviše svoj "fut fetiš".

Naime, Travis na fotografiji ljubi stopala svoje verenice, a na fotki se vidi i da oboje nose identične pidžame sa leopard printom. On je uz to napisao i kratak, ali prilično emotivan komentar: "Sve što želim za Božić si ti".

Ovo nije prvi put da je 46-godišnji bubnjar priznao da je opčinjen stopalima slavne lepotice, u više navrata delio je fotografije njenih stopala, a jednom prilikom prozvao ih je i "anđeoskim".

I dok je ova pomalo biznarna fotografija prikupila pola miliona lajkova, istovremeno je pokrenula i lavinu zluradih opaski.

Naime, publika zamera slavnom paru da preteruju u javnim izlivima nežnosti i da su već odavno prešli granicu dobrog ukusa. Gotovo da nema fotografije, bilo one na Instagramu, bilo paparaco, na kojoj se najstarija Kardašijanka i Trevis ne grle, ne ljube ili ne razmenjuju strasne dodire.

"Sve ovo mogu da rade u svoja četiri zida, ali to nije opcija, oni žude za tim da ih svi vide", "Ovo je odvratno, fuj", "Sve što rade počinje da liči na marketinši trik, a ne pravu ljubav", "Pa, bilo je i više nego dovoljno "Kortni-Travis" maženja u javnosti", "Postaju sve grozniji iz dana u dan", "Imaju li granicu ovo dvoje?", "Oboje su toliko odbojni", "Drago mi je da su srećni, ali definitivno treba da porade na privatnosti", "Nek digne ruku svako kome je muka od ovo dvoje", samo su neki u nizu komentara.

Podsetimo, 17. oktobra jeTravis Barker zaprosio Kortni. Sve se desilo na plaži jednog hotela u Montesitu u Kaliforniji i sudeći po fotografijama, sve je bilo jako romantično. Uz šum talasa i mnogo ruža i sveća na plaži, poznati bubnjar je postao veliko pitanje, a Kortni je pristala, po prvi put u životu. Ona iz veze sa Skotom Disikom ima troje dece, ali nikada nisu bili venčani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš 88

    20. decembar 2021 | 19:19

    Nikad mi neće biti jasno šta ima toliko lepo u stopalima pa se ljudi toliko lože na njih

  • Mixx

    20. decembar 2021 | 17:47

    Al' se ovaj puca..

  • Ivangm👾

    21. decembar 2021 | 11:23

    Majko mila nasta lici ovaj covek...🤢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA