Bolna ispovest Džoan Kolins: "Bivši muž me je drogirao i silovao, kasnije i prodavao"

Glumica tvrdi da je Maksvel pokušao da proda starijim muškarcima i šeiku za odnos za jednu noć za 10.000 funti

  • 0
Džoan Kolins

Printskrin: Youtube

Glumica Džoan Kolins otvorila je dušu u novom dokumentarnom filmu "Ovo je Džoan Kolins" gde je otkrila mračne tajne iz svog privatnog života te ostavila publiku bez teksta.

Glumica je dobila filmse uloge još sa 17 godina, napuštajući Kraljevsku akademiju dramskih umetnosti i brzo je počela da zarađuje do 300 funti nedeljno. Međutim, njen otac Džozef Kolins koji je bio uspešan filmski agent nije bio impresioniran njenim izborom karijere.

- Nije želeo da budem u šoubiznisu jer je znao zamke - prisetila se Kolins.

- Završi ćeš do 23, a muškarci su tako grabežljivi - rekao joj je otac.

Nažalost, to nije bilo daleko od istine jer nakon što je glumila buntovnu tinejdžerku u "I Believe in You", Džoan je upoznala svog prvog supruga Maksvela Reda za kog tvrdi da ju je drogirao i silovao.

- On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je imao intimni odnos sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam "iskorišćena". Sada to zovemo silovanje na sastanku - rekla je Kolins.

Priznala je da se nakon toga za njega udala samo zbog srama.

- Da nisam bila tako nevina po pitanju intimnih odnosa i toga kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osećaj krivice, pa sam to ipak učinila. Medeni mesec je bio čisti fijasko. Spolja smo izgledali srećno, a zapravo sam bila jadna - dodala je glumica.

Tvrdi da je Maksvel kasnije pokušao da proda starijim muškarcima i šeiku za jednu noć za 10.000 funti. S Maksvelom je bila u braku četiri godine. Džoan je tražila razvod od Reda, a on je za kraj od nje tražio da mu ona plaća 950 funti mesečno jer je smatrao da ju je on "otkrio". Glumica tvrdi da ju je taj brak koštao oko dva miliona funti.

Nakon što se razvela od Ridsa, bacila se u holivudski život, partijajući s Meriln Monro u domu Gene Keli. Monro ju je upozorila na "vukove" u Holivudu te da pogotovo izbegava Darila Zanuka. Nakon što je upozorena na Zanuka, glumica se prisetila kako ju je "jurio po hodniku" i "zarobio uza zid".

- Prikovao me kao bubu za dasku i rekao: "Treba ti pravi muškarac dušo, pravi muškarac". Srećom, čuvar je prošao hodnikom i uspela sam da pobegnem - ispričala je.

U drugi brak je stupila 1963. sa britanskom pop zvezdom i poznatim ženskarošem Emtonijem Nevlejem, ocem njenih dvoje dece Tare i Aleksandera. Međutim brak se raspao nakon 6 godina.

No ni prvi ni drugi razvod nije zaustavio Džoan jer se udala po treći put za šefa izdavačke kuće Bitlsa Epl, Rona Kasa 1972. godine s kojim ima ćerku Keti. No ni ova porodična idila nije dugo trajala jer je njihova ćerka bila teško povređena nakon što ju je udario automobil.

Nakon što se Keti oporavila, Džoan je saznala da je porodica gotovo bankrotirala i tada se razvela od Kasa 1983. godine, a na zabavi je upoznala svog četvrtog supruga, skandinavskog pevača Petra Holma.

- Rekli su mi da će umreti i dugo je bila u komi. Katina nesreća bila je najgora stvar koja mi se ikada dogodila - rekla je Kolins.

Džoan, tada na vrhuncu svoje slave kao Aleksis u TV sapunici Dinastija, rekla je da misli da je Holm šarmantan, otvoren i iskren no izgleda je to bila još jedna zamka u koju je Kolins upala. Venčali su se 1985., ali prema Kolins, Peter je postajao sve više ljubomoran. Par se razveo 1987.

Konačno, Džoan se prisetila kako je upoznala i udala se za petog supruga Persija Gibsona 32 godine mlađeg od nje 2000. godine kada je on vodio pozorišnu predstavu u kojoj je glumila.

- Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično i Persi i ja smo se ludo zaljubili. Napokon sam pronašla svoju pravu srodnu dušu. I moj muž zauvek - rekla je s osmehom Kolins.

- Znam da sam imala srećan život, ali sam takođe imala svoj dobar deo katastrofa i nesreća. Bilo je jadnih, užasnih razvoda, užasne situacije kada mi je ćerka zamalo umrla, bankrota, gotovo da nisam dobila nikakav glumački posao. Ali ko želi stvarnost? Toga u današnjem svetu već ima previše, to nije ono što javnost plaća - zaključila je Džoan Kolins.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA