≫ 

Košarkaš javno potvrdio da je opet prevario Kardašijanku: "Dete jeste moje, ne zaslužuješ ovo poniženje"

- Prema tebi osećam najveće poštovanje i ljubav. Bez obzira na to što misliš. Ponavljam, tako mi je neverovatno žao - naveo je

  • 0
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, Khloe Kardashian and Tristan Thompson Foto: Profimedia/E! Entertainment / BACKGRID

Košarkaš Tristan Tompson je na svom Instagramu potvrdio priče da je ponovo prevario Kloi Kardašijan, koja mu je već oprostila jednu prevaru.

Naime, Tristan je u objavi priznao da on jeste otac novorođenog sina manekenke Marali Nikols, da bi se u narednoj izvinio Kloi, rekavši da ona ne zaslužuje ovo što joj je priredio.

- Danas su rezultati testa očinstva otkrili da imam dete s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno i privatno - napisao je Tristan u prvoj objavi.

- Kloi, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ srčanu bol i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tokom godina. Moji postupci suprotni su od načina na koji te vidim. Prema tebi osećam najveće poštovanje i ljubav. Bez obzira na to što misliš. Ponavljam, tako mi je neverovatno žao - naveo je u drugom Instagram storiju.

Podsetimo, prošlog proleća objavljena je vest da je NBA zvezda Kardašijanku prevarila s manekenkom Sidni Čejs, koja je u podkastu No Jumper ispričala da je imala aferu s košarkašem.

Kako je tada rekla, nije znala da je on u vezi s Kloi Kardašijan.

Jedan od prvih skandala u njihovoj vezi dogodio se kada je Kloi msaznala da ju je Tristan prevario sa Džordin Vuda, tadašnjom najboljom prijateljicom njene sestre Kajli.

Kloi i Tristan imaju ćerku Tru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA