≫ 

Najpoznatija plus sajz manekenka se porodila kod kuće i rodila blizance

Ešli je dobila dva sina, a ona i deca dobro se osećaju

  • 1
Ešli Grejem Printskrin Instagram / ashleygraham

Najpoznatija američka plus sajz manekenka Ešli Grejem (34) porodila se, 7. januara, i dobila blizance, dva dečaka.

- Džastin i ja smo presrećni što vam možemo reći da su naši dečaci stigli. Rođeni su danas rano ujutru, kod kuće. Srećni su i zdravi - napisala je Ešli.

Ona je zatim dodala da će joj biti potrebno neko vreme da se oporavi nakon porođaja, ali i da provede vreme sa svojim sinovima i suprugom.

- Uzeću neko vreme da se oporavim i povežem se sa suprugom i naša tri dečka, ali zaista ne mogu da dočekam da s vama sve podelim - zaključila je Grejem na Instagaramu.

Ešli je u januaru 2020. rodila je svog prvog sina Isaka, a druga trudnoća je došla ubrzo nakon toga i bila je veliko iznenađenje za nju i njenog supruga.

- Prošla godina bila je puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Upravo počinjem slaviti što ovo sledeće poglavlje znači za nas - izjavila je Ešli ranije nako što je dobila prvo dete.

Ešli je uvek na svom Instagram profilu delila svoja iskustva s majčinstvom, ali i trudnoćom. Pratiocima je uvek opisivala one lepe, ali i manje lepe trenutke. Tako je objašnjavala da se od velikog stomaka, dok je čekala svoje blizance, nije mogla niti sageti.

Video: Darija rodila blizance na parkingu: Trpela velike bolove, muž odradio lavovski deo posla

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA