Kamila nakon raskida otputovala na Dominikanu, pa "izdominirala" u bikiniju

Ona je podelila fotografije i snimke sa broda na kom je pozirala

  • 0
Senjorita, Kamila Kabeljo, Šon Mendez Kamila Kabeljo, Printskrin: Youtube/Shawn Mendes

Pevačica Kamila Kabeljo (24)  podelila je sa pratiocima na Instagramu vrele fotografije u bikiniju sa odmora u Dominikanskoj Republici.

Ona je podelila fotografije i snimke sa broda ispod kojih je napisala:

- Nisam objavila slike jer sam tagovala kako živim život - napisala je ona uz objave na kojima uživa u vožnji brodom u crnom kupaćem kostimu.

Nekoliko dana ranije ponovno se srela s bivšim Šon Mendezom (23) u Majamiju. Par je viđen kako šeta svog psa Tarzana. Do susreta je došlo manje od dva meseca nakon što su raskinuli vezu, ali su obećali da će ostati "najbolji prijatelji".

U međuvremenu, Šon Mendez je izneo kako se oseća nakon raskida u svojoj poslednjoj pesmi "It'll Be Okay" i osvrnuo se kako mu je teško na društvenim mrežama nakon njihovog razlaza.

- Trenutno mi je malo teško s društvenim mrežama i s mojim odnosom s njima. Mislim da je, kada stvaram muziku, krajnji cilj je da sedim tamo i otkrijem neku svoju istinu. I puno vremena kada pišem pesme, obično koristim muziku da dođem do tog mesta u sebi - rekao je Mendez svojim pratiocima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA