Najbizarnija veridba! Mašin Gan Keli zaprosio Megan, pa otkrili: "Pili smo krv jedno od drugoga"

Na snimku koji su objavili vidi se kako Keli kleči na jednom kolenu ispred Megan, dok ga ona začuđeno gleda

  • 4
Megan Foks, Mašin gan Keli Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia/AFP

Glumica Megan Foks (35) i muzičar Mašin Gan Keli (31) verili su se u romantičnom ambijentu nakon godinu i po dana veze.

Atraktivna brineta, za kojom uzdišu mnogi obožavaoci, objavila je na društvenim mrežama intimni video-snimak na kojem se vidi kako je muzičar prosi, a ona pristaje.

Glumica je ispod objave napisala opširan opis u kojem je istakla kako su veridbu proslavili tako što su "pili krv jedno od drugoga".

Na snimku koji su objavili vidi se kako Keli kleči na jednom kolenu ispred Megan, dok ga ona začuđeno gleda. Nedugo nakon toga i ona se spustila na kolena, pa potvrdno kimnula glavom, a on joj je stavio verenički prsten na ruku.

- U julu 2020. godine sedeli smo pod ovim drvetom. Tražili smo magiju. Bili smo svesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu - započela je u opisu ispod objave glumica koju su u aprilu 2020. godine počeli da povezuju sa Mašinom.

- Nesvesni posla i odricanja koji je on od nas zahtevao postali smo opijeni ljubavlju. I karmom. Godinu i po dana nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, pitao me da li hoću da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji sledi, rekla sam mu "da" - napisala je Megan, pa dodala:

- I onda smo jedno drugom pili krv.

Mašin Gan Keli na Instagram profilu objavio je snimak prstena kojim je zaprosio glumicu.

- Doveo sam je ispod istih grana gde smo se zaljubili i pitao hoće li se udati za mene. Znam da je tradicionalno imati jedan prsten, ali ja sam ovaj dizajnirao uz pomoć Stivena Vebstera kako bi imao dva. Smaragd (njen rodni kamen) i dijamant (moj rodni kamen) postavljeni su na dve magnetske trake koje se spajaju kao dve polovine i stvaraju jednu dušu i nejasno srce koje predstavlja našu ljubav - napisao je Gan Keli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

I glumici i muzičaru se u komentarima odmah javilo mnoštvo pratilacai poznatih svetskih zvezda, među kojima su sestre Kardašijan i Kelijev kolega Travis Barker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    13. januar 2022 | 13:20

    A fotografi su se tu nasli sasvim slucajno…😏 Sada kada sam neizmerno srecan zbog njih mogu da nastavim sa svojim zivotom. Kakvo olaksanje,dugo sam se brinuo za njih.🚽🧻

  • RoBot

    13. januar 2022 | 12:48

    Simpatičan mladić

  • damm

    13. januar 2022 | 12:15

    Negovana žena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA