≫ 

Zverkina supruga u suzama nakon što joj je muž optužen za seksualno zlostavljanje: Ne nosi burmu

Nagađa se da je skandal uticao na Krisov i Tarin brak i da je on u krizi

  • 0
Tara Wilson Tara Vilson supruga Krisa Nota plače, Kris Not Chris Noth Foto: Profimedia/Jesal/Diggzy/Shutterstock Editorial/Avalon/Robin Platzer

Tara Vilson, supruga glumca Krisa Nota koji se suočava sa četiri optužbe za seksualno zlostavljanje, uslikana je kako plače u svom automobilu u Los Anđelesu.

Krisova supruga je bila van sebe, pa je neko vreme sedela u automobilu i histerično plakala, pokušavajući da se pribere.

Mnogima je za oko zapalo i da supruga popularnog Zverke iz serije "Seks i grad" na ruci više ne nosi burmu, pa se uveliko komentariše da je skandal uticao na njihov brak i da je on u krizi.

Inače,Tara i Kris upoznali su se 2001. godine kada je ona bila barmenka u klubu "The Cutting Room", a u braku su od 2012. godine i imaju dva sina, Oriona (13) i osamnaestomesečnog Kitsa.

Podsetimo, četiri žene optužile su Nota za seksualno zlostavljanje.

Poslednja koja je s pričom izašla u javnost je kantautorka Lisa Džentil, koja je rekla da ju je glumac nasilno ljubio i dirao u njenom njujorškom stanu.

Tvrdi da se incident dogodio nakon što je glumca susrela u restoranu Da Marino u centru Menhetna, gde je još jedna žena tvrdila da ju je Not napao.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA