≫ 

Kanje optužio Kim da mu ne dozvoljava da viđa decu, za sve krivi njenog novog dečka

- Čujem da je novi dečko u kući u koju u koju ja ne mogu ni da odem. Ništa neće biti između mene i moje dece - rekao je reper

  • 0
kim kardashian kardasijan kanje vest

Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan besna je na svog bivšeg muža, repera Kanjea Vesta jer je izjavio da mu ona ne dozvoljava da viđa njihovo čestvoro dece, ćerke Nort i Čikago i sinove Seinta i Psalma.

Kim je u vezi sa komčarom Pitom Dejvidsonom, a Kanje tvrdi da mu je obezbeđenje zabranilo da uđe u Kardašijankinu vilu sa ćerkom, jer je njen dečko bio tu.

- Nort je nešto htela da mi pokaže u kući, ali je obezbeđenje reklo da "tata ne može da uđe", ali nisu definisali razlog. Nisam hteo da se svađam sa njima zbog toga - rekao je reper u intevrvjuu za Hollywood Unlocked.

- Čujem da je novi dečko u kući u koju u koju ja ne mogu ni da odem. Ništa neće biti između mene i moje dece, a moja deca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja - rekao je Kanje.

Kim je povređena i besna zbog Kanjeovih izjava u intervjuu, a izvor blizak njoj tvrdi i da reper može da viđa svoju decu.

- Pit tek treba da upozna decu, poznato je da kad god je poseti Los Anđeles odseda u hotelu na Beverli Hilsu, gde je Kim viđena sanjim - rekao je izvor blizak Kardašijanki za Page Six.

- Kanje nikada nije bio lišen viđanja dece! Priču koju on pokušava da pokrene je lažna i štetna za njihovu decu i njihov roditeljski odnos. Njemu i njegovoj deci ništa ne stoji na putu - dodao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA