≫ 

"Zvala sam ga "gospodin Grej", bilo nam je lepo": Zejn tokom veze varao Điđi sa glumicom?

- Jasno je dao do znanja da je sam. Bio je toliko pažljiv prema meni da sam mislila da je to istina. Bilo je vrlo neprijatno - ispričala je glumca drugarici nakon saznanja da je Zejn u vezi sa Điđi

  • 0
Điđi Hadid  Zejn Malik Foto: Tanjug/AP, Instagram/Zayn Malik

Pevač Zejn Malik (29) i manekenka Điđi Hadid (26) rastali su se u oktobru 2021. godine, a sada je u javnosti isplivala Zejnova navodna afera tokom veze sa Điđi u kojoj su dobili ćerkicu Kai.

Malik je navodno varao Điđi sa glumicom Abigejl Klark, koja je ostavila muzičara kada je slučajno u njegovom telefonu videla od Điđi poruku: "Nedostaješ mi", prenosi DailyMail. O njihovoj vezi Abi je pričala svojoj prijateljici.

- Moja iskustva s njim bila su poput Pedeset nijansi sive. Zvala sam ga svojim "Gospodinom Grejom". Bilo nam je super zajedno - ispričala je Abi drugarici, kao i da joj je Zejn rekao da je ona njegov tip jer voli devojke s oblinama i velikom pozadinom.

Navodno su se upoznali u baru u Los Anđelesu, a kako se navodi, tada je Zejn pozvao nju do svog stola. Glumica je ispričala da joj se žalio da ima puno mršavih devojaka u Los Anđelesu.

- Rekao je da mu se sviđa moja figura, imao je taktiku, nosio je crnu jaknu i pio alkohol... Bio je svuda po meni, ljubio me je - rekla je Abi svojoj prijateljici, kao i to da joj je Zejn stalno govorio da ga podseća na njegovu bivšu verenicu Peri Edvards (28) koju je ostavio putem SMS poruke 2015. godine.

Par je zatim navodno razmenio brojeve telefona, a otišli su njegovu kuću u Londonu. Abi je otkrila joj se Zejn otvorio o periodu koji je proveo u grupi "One Direction", pa čak i o raskidu sa Peri, otkrivši joj da je uzrujan zbog toga kako se ta veza završila.

Abi je verovala da ima "budućnost"sa Malikom nakon što joj je posvetio svoju najnoviju pesmu u to vreme "Dusk till Dawn", te joj je navodno predložio i da bi ona mogla da bude u spotu.

No, romansa se završila u trenutku, nakon što je Abi slučajno videla poruku od Điđi na telefonu, koja je glasila: "Nedostaješ mi".

- Bila sam u šoku. Zbog toga sam se osećala stvarno povređeno.. Bila sam vrlo tiha. Jasno je dao do znanja da je sam. Bio je toliko pažljiv prema meni da sam mislila da je to istina. Bilo je vrlo neprijatno - poverila se Abi prijateljici.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA