≫ 

"Pamela, ti li si?": Bila je najpoželjnija žena Holivuda, a evo kako sada izgleda bez šminke

Pamela je bila u običnoj beloj haljini, kardiganu, sa velikom torbom, i u papučama

  • 10
Pamela Anderson Pamela Anderson, Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Pamela Anderson (54) devedesetih se proslavila ulogom u hit seriji "Čuvari plaže", ali mnogi je osim po atraktivnom izgledu pamte i po brojnim kontroverzama.

Međutim, glumica se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, a paparaci su je nedavno ulovili u šetnji Malibuom u opuštenom izdanju.

Iako se nekada ova zvezda nije mogla videti bez savršene šminke i upadljive odevne kombinacije, Pamelu su fotografi ponovo uslikali u svakodnevnom izdanju, a ovog puta bila je u običnoj beloj haljini, kardiganu, sa velikom torbom, i u papučama.

Iako je izgledala daleko bolje od prethodnog puta kada je uslikana u kežual izdanju i kada su svi bili šokirani koliko "otečeno" i "podbulo" izgleda, negativni komentari nisu ni ovog puta izostali.

"Pamela, ti li si?", "Dobro izgleda za svoje godine, ali nisam očekivao ovakvo izdanje od nje", "Bila je se*s simbol, sad je obična"...

Osim svojim razvodima i amaterskim kućnim snimkom, Pamela je punila stranice novina i brojnim plastičnim operacijama. Dok je mnogi i dalje kritikuju zbog silikonskih grudi i preteranog korištenja botoksa, neki je i dalje smatraju predivnom.

Povukla se iz sveta glume i posvetila aktivizmu za prava životinja. Nedavno je potvrdila da će snimati TV emisiju "Pamela Anderson's Home Reno" koji će pratiti njenu obnovu bakinog doma.

Video: Prvo mlađi 18 godina, a onda stariji 22 godine: Buran ljubavni život Pamele Anderson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    17. januar 2022 | 10:13

    Žena ima preko 55 godina i šta se očekuje??? Šta vi to očekujete od žena? I

  • DD

    17. januar 2022 | 10:55

    Žena izgleda normalno za svoje godine! Zašto se ženama nameće sindrom Dorijana Greja i večne mladosti? Starenje je prirodni proces. Da se izatezala ,i da sa 54 izgleda kao da joj je 24,pljuvali bi je. Izgleda normalno,opet ne valja! Svetu se ne može ugoditi!

  • Перагеније

    17. januar 2022 | 11:13

    Као авион. Само љубоморни могу да лупају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA