Isprozivao dečka bivše žene: Kanje se obrušio na novu ljubav Kim Kardašijan - ovo je razlog

- Čujem da je novi dečko u kući u koju ja ne mogu ni da odem - rekao je Vest

  • 0
Kanje Vest, Kim Kardašijan i Pit Dejvidson Foto: Profimedia/BACKGRID/@TheHapaBlonde/BACKGRID, Tanjug/AP

​Kanje Vest (44) je u saradnji sa reperom Gejmom (The Game) objavio pesmu "Eazy" u kojoj spominje Pita Dejvidsona (28), novog dečka svoje bivše supruge Kim Kardašijan (41).

- Bog me spasio od tog sudara, samo da mogu pobediti Pita Dejvidsona - repuje Kanje, a ženski glas dodaje: "Koga?". U stihu se Vest referirao na automobilsku nesreću u kojoj je skoro poginuo 2002. godine.

U novoj pesmi Kanje peva i o četvoro dece koje ima s Kim. Naime, reper je nedavno optužio bivšu da ga njeno obezbeđenje nije pustilo da vidi decu jer je u njenom domu bio Pit.

- Nort je nešto htela da mi pokaže u kući, ali je obezbeđenje reklo da "tata ne može da uđe", ali nisu definisali razlog. Nisam hteo da se svađam sa njima zbog toga - rekao je reper u intevrvjuu za Hollywood Unlocked.

- Čujem da je novi dečko u kući u koju ja ne mogu ni da odem. Ništa neće biti između mene i moje dece, a moja deca neće biti na TikToku bez mog dopuštenja - rekao je Kanje.

Kim je povređena i besna zbog Kanjeovih izjava u intervjuu, a izvor blizak njoj tvrdi i da reper može da viđa svoju decu.

- Pit tek treba da upozna decu, poznato je da kad god poseti Los Anđeles odseda u hotelu na Beverli Hilsu, gde je Kim viđena sa njim - rekao je izvor blizak Kardašijanki za Page Six.

Neki od stihova pjesme su i "Svoje četvoro dece gledam otprilike pet sati dnevno", "Imam ljubav prema dadiljama, ali prava porodica je bolja" te "Tata bez starateljstva, kupio sam susednu kuću".

Kanje nije propustio priliku da spomene i samu Kim, kao ni svoju novu devojku Džuliju Foks (31), za koju kaže da je "opasna ku*a".

- Imamo najbolji razvod ikada, ako idemo na sud, zajedno ćemo ići na sud. Zapravo, pokupi i svoju sestru, ići ćemo zajedno kod Kurt (court znači sud, ali kada se izgovori zvuči i kao ime op.a.) - poručio je Vest Kardašijanki.

Video: Nova zadrugarka bila sa bivšim Kim Kardašijan: Ko je sportista kom nisu odolele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA