≫ 

Glumac isprozivao kolege: Džoni Dep je precenjen, a Edvard Norton ne zna gde mu je mesto

- Dep ni nije glumio. Kasnije je u karijeri napravio još manje - naveo je Koks

  • 1
Brian Cox, Brajan Koks, Edward Norton, Edvard Norton, Johnny Depp, Džoni Dep Foto: Profimedia/Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Faye Sadou/Media Punch/Alamy/POOL MONACO / Sipa Press

Proslavljeni glumac Brajan Koks (75) u svojim novim memoarima isprozivao je neke od omiljenih holivudskih glumaca koji mu nisu baš po volji, a prvi na redu njegovih kritika bio je Džoni Dep (58), piše Page Six.

- Znam da se u toj franšizi vrtio novac, ali od svih filmova, Dep je u tom filmu bio najlošiji - napisao je Koks koji je odbio ulogu guvernera u "Piratima sa Kariba" (74).

U odlomcima memoara Koks je izrazio svoje nezadovoljstvo Depovim performansom u ulozi kapetana Džeka Sparoua jer je. prema njegovom mišljenju, "ukrao" ceo šou.

- Depa smatram prenapumpanim, a njegovu ulogu Džeka Sparoua toliko precenjenom. Mislim, Edvard Makazoruki, budimo iskreni, ako dođete s takvim rukama i bledom šminkom s ožiljcima na licu, ne morate ništa ni da glumite. A Dep ni nije glumio. Kasnije je u karijeri napravio još manje - naveo je glumac.

- Ali ljudi ga vole. Ili su ga voleli. Danas ga, naravno, ne vole toliko. Da je Džoniju Depu sad trebala da se dodeli uloga Džeka Sparoua, dali bi je Brendanu Glesonu  - zaključio je Koks.

No, škotski glumac ne daje samo kritike, pa je pohvalio reditelja Spajka Lija (64), koji je, prema rečima Koksa, pokazao glumcu Edvardu Nortonu (52) "gde mu je mesto", dok je snimao film "25th Hour" 2002. godine.

- Ed Norton je bio u filmu i on je fin momak, ali pomalo mi je muka što sebe smatra scenaristom i rediteljem - napisao je za Edvarda.

- On i ja smo u filmu imali scenu u baru koji je bio u vlasništvu mog filmskog lika. Spajk je besprekorno osmislio tu scenu, ali Ed je ušao i rekao: "Malo sam poradio na scenariju i imam nekoliko ideja i voleo bih da razmislite o njima. Tu sam dodao nekoliko stvari..." - prepričao je Koks.

- Spajk je na to rekao: "Oh, dobro, daj ih vidim". Pogledao je Edove beške i zatim rekao: "Pa to je vrlo zanimljivo",  i samo nastavio da radi po svom, čime je vrlo čvrsto pokazao Edu gde mu je mesto - zaključio je Koks.

Video: Murić: Svakome će se svideti nešto u Zlatnom dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA