"Rekla je da se boji, a onda uzela veliki nož iz kuhinje": Sestra Britni Spirs iznosi šokantne tvrdnje

- Ne tražim sažaljenje. Želim da Britni i svet znaju da ona nije jedina koja ima ožiljke iz detinjstva - napisala je Lin u knjizi

  • 0
Britni Spirs Džejmi Lin Britney Jamie Lynn Spears

Foto-montaža: Profimedia/Avalon/B4859, Profimedia: Shutterstock Editorial/Debby Wong

Britni Spirs (40) nedavno se okomila na svoju sestru Džejmi Lin Spirs (30) koja je izdala šokantne memoare.

Pevačica je napisala iscrpnu objavu na Tviteru nakon što je na televiziji videla intervju u kom njena sestra priča o njoj i njihovom detinjstvu.

Britni se konačno oslobodila očeve kontrole, no pevačica nije mogla dugo uživati u toj idili. Njena rođena sestra je nedavno objavila memoare "Stvari koje sam trebala reći", te je tako pevačica podsetila na problematičnu prošlost.

U novoj knjizi Lin iznosi niz šokantnih tvrdnji o američkoj pevačici, uključujući kako je Britni jednom prilikom uzela nož i zaključala ih obe u sobu kada je Džejmi Lin imala samo 12 godina, prenosi The Sun.

Lin je opisala svoju sestru kao "paranoičnu i nestabilnu". Autorka u memoarima tvrdi da je svoje tinejdžerske godine provela radeći kako bi "sakrila Britnine emocionalne epizode od sveta". Ona kaže da se navodni incident s nožem dogodio ubrzo nakon što se Britni udala za prvog supruga Džejsona Aleksandera (39).

- Rekla mi je "Bejbi, bojim se", zatim uzela je veliki nož iz kuhinje, povukla me u sobu i obe nas zaključala unutra - napisala je Lin. Knjiga je izazvala rat između sestara. Dok Džejmi Lin obilazi američke TV emisije kako bi promovisala memoare, Britni muku muči s navodnim sestrinim lažima.

Ovog vikenda Britni je besno tvitala da se njena sestra "spustila na potpuno novi niski nivo". Napisala je: "Molim vas, prestanite s tim ludim lažima za holivudske knjige. Samo bi ološ izmišljao takve stvari".

Kada je Džejmi Lin prošle nedelje u TV emisiji Good Morning America raspravljala o tome kako je zabrinuta za zdravlje pevačice, Britni je to komentarisala na Tviteru. Svoju je sestru optužila da je iskorišćavala njeno loše psihičko stanje.

Na Tviteru je napisala: "Moja sestra je rekla da je moje ponašanje izmaklo kontroli. Ona nije bila u mojoj blizini 15 godina".

Šuška se da Britni navodno poseduje vilu na Floridi u kojoj često boravi njena sestra Lin sa svojom porodicom.

Nakon što je Britni na Tviteru komentarisala izjave svoje sestre u intervjuu, u kojem je promovisala memoare, Lin se oglasila na Instagramu.

Napisala je da je zbog Britninih komentara, njena porodica dobila pretnje smrću. "Uvek ću voleti svoju stariju sestru i biti tu za nju. Vreme je da se stane na kraj nezdravom haosu koji je tako dugo kontrolisao moj život", napisala je u objavi Lin.

Džejmi Lin je u svojoj knjizi napisala da su ona i njen brat Brajan (44) "traumatizirani" jer su svoje detinjstvo proveli toliko izloženi medijima.

- Ne tražim sažaljenje. Želim da Britni i svet znaju da ona nije jedina koja ima ožiljke iz detinjstva - napisala je Lin u knjizi.

Uz veliku razliku u godinama između sestara Spirs, Džejmi Lin objašnjava da je Britni doživljavala kao "majčinsku figuru" i uvek je tražila njeno "odobrenje i prihvatanje".

Lin je takođe istaknula da joj je bilo dopušteno slediti snove sve dok su oni bili u skladu s ambicijama i dobrobiti Britni Spirs. Kada su Britni i DžastinTimberlejk (40) postali moćni tinejdžerski par kasnih devedesetih, Britni je dopustila svojoj sestri da se druži s njima. "Obožavala sam Džastina. On nije bio samo dečko moje sestre. Njegova veza s Britni bila je jedina u mom životu koja mi je dala osećaj stabilnosti", napisala je Lin u memoarima.

30- godišnja autorica otkriva i to da nije verovala bivšem menadžeru njene sestre, Semu Latfiju, koji je na scenu stupio 2007.

- Rekla sam mami, on je jeziv. Nisam ga htela blizu nas - napisala je Lin koja ističe da se tada počelo pogoršavati mentalno zdravlje bivše pop zvezde.

Džejmi Lin, koja je imala samo 17 godina kada je Britnino starateljstvo počelo, napisala je nikada nije mislila da će tako biti zabrinuta za sestrino zdravlje te da nikada nije mislila da će toliko rizikovati kako bi "sačuvala sestrino poštovanje i ljubav".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA