≫ 

Kendal Džener na snegu u ultra mini tanga bikiniju: "Ovo telo će vas i na minusu preznojiti"

Jasno je zašto je Kendal najplaćeija manekenka u prethodnoj, 2021. godini

  • 4
Kendal Džener Foto: Profimedia

Manekenka i rijaliti zvezda Kendal Džener (26) pokazala je da je imuna na hladnoću, ali i da niko nije imun na njeno telo.

Kendal je trenutno na zimovanju u Aspenu, a umesto kadrova u skafanderu, pored vatre ili dok pije topao čaj, manekenka je iznenadila smelim potezom.

Pozirala je na snegu, dok je na sebi imala ultra mini crni bikini, ali tople čizme sa krznom. Besprekorna figura i savršene noge, u nekoliko fotografija, iz različitih uglova raspalili su maštu mnogima.

- Wim Hof ​​je rekao "ledene kupke" - napisala je u opisu objave, citirajući motivacionog govornika i ekstremnog sportistu Vima Hofa, poznatog po svojoj sposobnosti da izdrži veoma niske temperature.

Iako je bilo onih kojima se kadrovi nisu dopali, većina obožavatelja je u komentarima pohvalila Kendal i njen izgled, a na fotografijama ima više od 8 miliona lajkova.

"Smrzao sam se", "Ovo telo će vas i na minusu preznojiti", "Kakva riba", "Prirodna, prelepa i prezgodna, kakava kombinacija", "Svršeno izgleda", "Nemaš konkurenciju", "Nimalo mi nije hladno, već mi je previše vruće dok te gledam", "Bomba", "Kendal, pa 10 mesta prazno, pa ostale sestre", neki su od komentara.

Kako izgleda Kendal u minijaturnom bikiniju na snegu, pogledajte u galeriji (od 2. fotografije) iznad.

Video: Džej Lo objasnila dekolteom i butkom, providne Kendal i Irina, a ko je došao bez gaćica na Met Galu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA