≫ 

Švarceneger prošao kroz crveno i izazvao nesreću? Povređena žena zbog obilnog krvarenja u bolnici

Jedan od svedoka sa lica mesta rekao je da mu se čini da je Arnold skrenuo levo, u suprotnom smeru, kada je došlo do sudara

  • 11
Arnold Švarceneger

Arnold Svarceneger; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Američi glumac Arnold Švarceneger doživeo je sinoć, 21.januara, saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu, potvrdio je njegov portparol.

Holivudski glumac je prošao kroz crveno svetlo na semaforu, naveo je izvor iz policije za TMZ i dodao da veruju da je Švarceneger kriv za saobraćajnu nesreću.

- Izgledalo je kao scena iz filma. Sudar je bio dovoljno intenzivan da su se vazdušni  jastuci aktivirali - izjavio je svedok, a drugi svedok sa lica mesta rekao je da mu se čini da je Švarceneger skrenuo levo, u suprotnom smeru, kada je došlo do sudara.

Izvor iz policije navodi da je glumac skrenuo levo, a da je u tom trenutku strelica za skretanje levo na semaforu još uvek bila crvena. Jedna žena je povređena i  zbog oblinog krvarenja iz glave prevezena u bolnicu.

- Žena koja je vozila Prius je povređena. Jako krvari iz glave. Rečeno nam je da ju je hitna odvezla u bolnicu - rekli su ljudi koji su se našli na mestu nesreće.

Arnold je dobro i zabrinut je za povređenu ženu, a rekao je da želi lično da proveri kako je ona. Švarceneger je pet minuta pre nesreće bio na večer sa sinom Patrikom (28).

Policija je saopštila da niko nije uhapšen i isključila prisustvo alkohola ili droge kod učesnika, preneo je Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    22. januar 2022 | 10:58

    Mator čovek, on i volan..hm...

  • Branka

    22. januar 2022 | 10:51

    Pa valjda je zakon za sve isti. Sto ga ne uhapse ako je kriv? Ali ipak to je Amerika

  • Maja

    22. januar 2022 | 14:04

    Blago njoj, od odstete ima da zivi kao bubreg u loju :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA