Marta Stjuart o raskidu sa Entonijem Hopkinson: Plašila sam se da će me pojesti

- Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta

  • 1
Marta Stjuart i Entoni Hopkins

Foto: Profimedia/TASOS KATOPODIS/Getty images, Printskrin: YouTube/Movieclips

Slavna kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart bila je u ljubavnoj vezi sa glumcem Entonijem Hopkinson, a otkrila je da ga je ostavila zbog njegove najpoznatije uloge.

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Marta se prisetila veze sa slavnim glumcem.

- Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru - ispričala je, a voditeljka je bila ubeđena da Marta ne govori istinu, ali je ona insistirala da je priča stvarna.

- Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta.

Stjuart nije otkrila kada je tačno s glumcem bila u vezi, a o njihovom odnosu je već jednom govorila u intervjuu s Hauardom Sternom 2006. godine.

- O, volela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sediš u svojoj divnoj kući u Mejnu? - upitala je i dodala da bi verovatno imala jako lep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Podsetimo, Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. glumio Hanibala Lektora, serijskog ubicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oskara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

Video: Entoni Hopkins se vakcinisao protiv korone nakon godinu dana provedenih u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    24. januar 2022 | 14:01

    Ne znam sta je pravi razlog raskida,ali ovo sto je navedeno zvuci vrlo nezrelo od jedne zene u ozbiljnim godinama !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA