Prva slika nakon najave razvoda: Fatalnog zavodnika niko nije prepoznao, kažu da je "propao"

Slavni glumac je drastično promenio imidž

  • 3
Džejson Mamoa

Džejson Mamoa, Foto: Backgrid USA / Profimedia

Paparaco fotografi uslikali su glumca Džejsona Momou, prvi put nakon što je najavio razvod od dugogodišnje supruge Lise Bonet.

Fotografi su ga uslikali ispred jedne prodavnice u Los Anđelesu s kartonskom kutijom u ruci. Na sebi je imao crnu odevnu kombinaciju i kapu. Iako je poznat po dugoj kosi, Džejson je odlučio da se ošiša, a više nema ni prepoznatljivu bradu.

Džejsona je u prvi mah retko ko prepoznao, a negovi fanovi pišu da se promenio, te da je holivudski zavodnik "propao" i to "jer pati zbog razvoda".

Momoa je pre nekoliko dana objavio da se rastaje od supruge Lise Bonet. u koju se zaljubio kada je bio dečak.

- Svi smo osetili pritisak i promene u ovo transformacijsko vreme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju. Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo - napisali su u zajedničkoj objavi i dodali:

- Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće.

Kako je više puta ispričao, Momoa je Lisu video na televiziji kada je imao svega osam godina i pomislio kako bi voleo da jednog dana bude sa njom.

San mu se ispunio i godinama kasnije putevi su im se spojili. Razlika od 12 godina im nije smetala, pa su zajedno proveli 16 godina.

Video: Jedan od najseksi frajera planete se razgolitio, a onda je počeo da gađa metu sekirama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA