≫ 

Bela Hadid na odvikavanju od alkohola: "Ne mogu više da se kontrolišem"

Manekenka vodi bitku i sa depresijom i anksioznošću

  • 2
Bela Hadid Prinstkrin: Instagram/bellahadid

Bela Hadid (25) otkrila je da je alkoholom lečila anksioznost i depresiju zbog čega pati godinama. Ona je sada izjavila da ne zna kako je došlo do toga da pre šest meseci preseče i prestane da pije.

- Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela da otkazujem noćne izlaske za koje sam osećala da se neću moći kontrolirati - rekla je manekenka za InStyle.

Hadid je rekla da je takođe postalo puno teže podići čašu nakon što joj je lekar pokazao snimke koji otkrivaju učinke alkohola na mozak. Ona je rekla da planira da ostane trezna u budućnosti.

- Ne osećam potrebu više za pićem jer znam kako će to uticati na mene u 3 ujutro kada se probudim s užasnim tegobama razmišljajući o toj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu - priznala je Hadid.

- Postoji samo taj beskrajni učinak u suštini, bol i stres zbog onih nekoliko pića koja nisu bila baš previše - rekla je iskreno Hadid

Ranije ovog mjeseca, Hadid je takođe progovorila o svojim teškim borbama sa mentalnim zdravljem u intervju za WSJ. Manekenka je priznala da je bila na "čudnom" mestu psihički, te da joj je bio izazov čak i da izađe iz kuće i obuče garderobu, posebno još uz tegobe paparazza koji će je dočekati napolju.

- U prošloj godini bilo mi je jako važno da naučim da čak i ako ljudi pričaju o mom stilu ili ako im se sviđa ili ako ne, nije važno, jer to je moj stil. Kad ujutru izađem iz kuće, razmišljam o tome: Čini li me ovo srećnom? Osećam li se dobro u ovome i osećam li se ugodno? - rekla je iskreno Hadid koja je ranije otkrila da pati od ekstremne depresije i anksioznosti u objavi koja je podejeljena na Instagramu prošle godine.

Video: Uspavana lepotice bez trunke šminke na sebi: Kako Bela Hadid zapravo izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    25. januar 2022 | 12:57

    Mozes damo nesto humano uradit ako neznas kako zivet sa lovom,

  • ја

    25. januar 2022 | 15:19

    Јадна мала,не зна шта ће са собом!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA