Rijana provocira u donjem vešu: Triko zavezan preko grudi, a duboki dekolte zamalo otkrio previše

Čipkasti dizajn iskombinovala je s mrežastim najlonkama iste boje

  • 0
Rijana Rihanna Foto: Tanjug/AP

Pevačica Rijana (33) objavila je novu kolekciju "Savage X Fenty" donjeg veša koji će biti u prodaji za Dan zaljubljenih, a za tu priliku ispozirala je u neverovatno provokativnim kombinacijama.

Ona je sada otvorila i svoju prvu radnju u Las Vegasu. Uz donji veš, prodavaće i sportsku garderobu, kao i kozmetiku.

- Pre nego što kupite cveće, zavirite u moj web shop - stoji na stranici njenog brenda za sve one koji se odluče za malo odvažniji poklon.

Pevačica, a sada i preduzetnica, promovisala je novu kolekciju na sebi, a njen atraktivan izgled nikog nije ostavio ravnodušnim.

Pozirala je u crvenom trikou dubokog dekoltea i golih leđa, koji se vezuje preko grudi. Čipkasti dizajn iskombinovala je s mrežastim najlonkama iste boje. Celu ovu seksepilnu kombinaciju upotpunila je crno-crvenom frizurom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na jednoj od fotografija privila se za kristalne lustere, koji su joj, čini se, poslužili kao drška. A svoju kombinaciju u potpunosti je uskladila sa zimskim ambijentom. Belo rublje ukombinovala je s lateks halterima iste boje, a celu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama i belom jaknom.

"Prezgodna", "Kraljica", "Koliko je ona se*si", samo su neki od komentara fanova na njenu objavu.

Podsetimo, Rijana je modnu priču započela nakon kozmetike, još 2008. godine od kad njeni brendovi samo rastu. Žene svu da u svetu ga obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti te nudi jako širok raspon veličina donjeg veša kao i nijansi pudera i ruževa.

Video: Veš ne nosi: Rijana u pidžami sa ogromnim izrezom na zadnjici

(Telegrfa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA