≫ 

Glumica u dokumentarnom filmu optužila Mensona: "Bila sam suštinski silovana pred kamerama"

Glumica tvrdi da su joj tokom snimanja spota točili apsint i da je jedva bila pri svesti kada ju je Manson, navodno, silovao

  • 2
Evan Rachel Wood, Evan Rejčel Vud, Merilin Menson Foto: Wikimedia/Flickr/Gage Skidmore, Tanjug/AP

Glumica Evan Rejčel Vud (34) tvrdi da je pevač Merilin Menson (53) silovao tokom snimanja spota za njegovu pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" koja je izašla 2007. godine.

U dokumentarnom filmu "Phoenix Rising" koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sandens, glumica je rekla da je scena u kojoj su trebali simulirati seksualni odnos, navodno, otišla u pogrešnom smeru. Isto tako, Evan je naglasila da su ona i pevač pre snimanja raspravili o toj sceni no, da je on krenuo po svom kada su se uključile kamere, piše The Guardian.

- Nisam pristala na to - otkrila je u dokumentarnom filmu koji se temelji na njenim privatnim i poslovnim životom.

Naime, glumica tvrdi da su joj tokom snimanja spota točili apsint i da je jedva bila pri svesti kada ju je Menson, navodno, silovao.

Dodala je i kako je za snimanje spota te pesme doživela najneprofesionalnije radno okruženje koje je do tada iskusila.

- Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene - rekla je iskreno Vud.

Glumica sada priznaje kako se u to vreme nije znala zauzeti za sebe i reći "ne" jer je bila "istrenirana" da ne pravi probleme, već da odradi svoj deo posla. Uz to, tvrdi da je filmskoj ekipi više puta rekla da joj nije prijatno, ali da niko nije znao što treba uraditi.

Zbog navodnog incidenta Vud kaže da se osećala odvratno i da je napravila nešto čega bi se trebala sramiti.

- Bila sam prisiljena na komercijalni seksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Tada je protiv mene počinjen prvi zločin i bila sam suštinski silovana pred kamerama - ispričala je pa dodala da joj je Menson dao jasna uputstva za opisivanje spota novinarima kako bi "prodao iluziju".

- Trebalo je da kažem ljudima da je sve bilo romantično i da smo se lepo proveli, a ništa od toga nije bila istina. Bojala sam se napraviti bilo šta, što bi moglo naljutiti Mensona. Spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo kako je naša veza napredovala - rekla je glumica.

Vud je upoznala Mensona 2006. godine kada je imala 18 godina dok je on imao 38 godina. Samo godinu dana nakon glumica i muzičar su završili u vezi koja je trajala do 2010. godine. Ona tvrdi da je muzičar pripremao za vezu dok je još bila tinejdžerka i da je godinama zlostavljao na grozne načine.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    26. januar 2022 | 21:58

    Da li je to u pitanju ili je lova nanjusena.

  • User unknown

    2. april 2022 | 16:30

    Evan Rejčel Vud nije bila silovana u spotu. Ona je za People magazin 2007. godine rekla da je sve ovo bila NJENA ideja. Ona u stvari poprilično voli starije muškarce, to možemo videti po njenoj prošlosti, i po tome kako se ponaša. Ona se non stop smeje dok priča, ne gleda ljude u oči, i smišlja unapred (ili je sve napisala na skriptu) šta hoće da kaže. Evan je lažovčina i jedan veliki rasista. Nazvala je Kobija Brajanta silovateljem iako su te glasine bile lažne. Ona je sigurno i Majkla Džeksona mogla da nazove pedofilom zato što ,,ona zna ko je silovatelj, a ko nije", a smeje se na ,,dobre" šale o silovanjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA