≫ 

Glumica koju su krivili sa smrt roditelja se brani: Odbijali su moju pomoć

Ališa je rekla i da se mučila i koliko god je pomagala, nije mogla ništa više da uradi za njih

  • 1
Alicia Witt Foto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Nakon što su krajem prošle godine roditelji glumice Ališe Vit pronađeni mrtvi u oronuloj porodičnoj kući, ona se našla na meti kritika javnosti, jer ih je kako su mnogi pisali godinama zanemarivala.

Naime, oni su preminuli usled hipotermije odnosno smrzavanja, budući da nisu imali grejanje, za šta su korisnici interneta širom sveta mahom optužili glumicu.

Upravo iz tog razloga, glumica je rešila da se, nakon duge tišine o svemu oglasi na Fejsbuku, gde je, između ostalog istakla da je roditeljima nudila pomoć što su oni odbijali jer su, kako kaže, "tvrdoglavi".

- Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglave, predivne duše i uz to su pravili svoje izbore od kojih nisam mogla da ih odvratim. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla - na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grejanje isključeno. Nikada neću razumeti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, da mi ne dozvole da im pomognem. Srce mi je slomljeno - počela je na svom Fejsbuk nalogu.

Ališa je rekla i da se mučila i koliko god je pomagala, nije mogla ništa više da uradi za njih. Objasnila je da ih je molila, plakala i pokušavala da ih urazumi, trudila se da ih ubedi da joj dopuste da im pomogne da se presele, ali svaki put bi se naljutili na nju, govoreći joj da nema pravo da im govori kako da žive svoj život i da su sve držali pod kontrolom.

Rekla je takođe da joj je detektiv preko telefona saopštio da su njeni roditelji pronađeni mrtvi, nakon što je pozvala socijalnu pomoć jer se zabrinula pošto joj se nisu javljali.

Vit je takođe napisala da joj nije bilo dozvoljeno da uđe u njihovu kuću više od 10 godina i da nije znala u kakvom je stanju.

Podsetimo, par je pronađen u svom domu dan pre Božića kada su temperature noću padale i do ispod -10 stepeni. Vlasti su saopštile da su Vitovi pronađeni bez ikakvih znakova traume, ali u kući je pronađena grejalica koja je bila zrela za popravku i njihova peć koja je neispravna.

Video: Hana Selimović o nastavku Bese: Žene su obično pisane kao fini nakit muškim likovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    27. januar 2022 | 11:33

    Cisto sumnjam, vi Ammeri ste skrtice planete, vas dolar je kao Ajfelov toranj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA