≫ 

Kanje sprema modnu reviju: U ulozi modela biće beskućnici, a radi i na jakni od vreće za smeće

Vestov brand Yeezy u novoj kolekciji sarađuje s markom ulične odeće Skid Row Fashion Week, te zajedno spremaju reviju čiji je cilj pomoć beskućnicima

  • 1
Kanje Vest Kanye West

Kanje Vest: Foto: Profimedia/JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial

Reper Kanje Vest (44) zabrinut je rastućim brojem beskućnika u Los Anđelesu. Odlučio je podići svest javnosti o tom problemu na sebi svojstven način - stavljajući beskućnike u ulogu modela svoje modne revije, piše TMZ.

Vestov brand Yeezy u novoj kolekciji sarađuje s markom ulične odeće Skid Row Fashion Week, te zajedno spremaju reviju čiji je cilj pomoć beskućnicima.

Skid Row Fashion Week je marka koja deo svog profita donira ljudima koji žive na ulici u Skid Rowu, velikoj beskućničkoj zajednici u Los Anđelesu. Takođe, u svojoj fabrici zapošljavaju beskućnike.

Osnivač branda David Sebastian početkom meseca se susreo s Kanjeom i dogovorio saradnju. Sav prihod koji ostvare kolekcijom "Yeezy X Skid Row Fashion Week" doniraće za pomoć beskućnicima, rekao je.

Također, Kanje i David planiraju i modnu reviju za predstavljanje kolekcije, koja će izaći 22. februara. Tom prilikom bi modnom pistom trebalo da prošetaju beskućnici koji rade u fabrici SRFW-a.

Problematika života na ulici odraziće se i na odevne predmete nadolazeće kolaboracije. Naime, Kanje trenutno radi na zimskoj jakni od vreće za smeće. 

Video: Pancir Kanjea Vesta na aukciji: Specijalan je zbog jednog razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    28. januar 2022 | 16:37

    Да и онда ће то код наших празилуковића бити "must have" роба!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA