Kanjeovu devojku fanovi optužuju da kopira Kim: Sličnost u njihovom oblačenju teško da je slučajnost

Džulija Foks na udaru fanova zbog odevanja

  • 0
Julia Fox, Kim Kardashian

Foto: Profimedia

Kanje Vest možda nema određeni tip devojaka koje ga privlače, ali je sigurno bira devojke koje imaju sličan stil oblačenja.

Džulija Foks i Kim Kardašian možda ne liče fizički, ali kada odevna kombinacija u pitanju, možemo uočiti nekoliko preklapanja.

Teško je reći da Kim Kardašijan nekog kopira, ipak je ona ikona stila. S druge strane, modni znalci često osuđuju izgled i odevanje Džulije Foks. Štaviše, postala je neka verzija šale na društvenim mrežama.

Kada je moda u pitanju, Džuliju često upoređuju s Kim Kardašian. Ono po čemu je najviše postala poznata su "tanga pantalone" iz kojih ne izlazi.

Čini se da je Kim novoj izabranici Kanjea Vesta u većem broju slučajeva inspiracija za oblačenje. To se vidi po izborima boja, materijala i strukture modnih kombinacija. Džulija je u nekim slučajevima ponela identičnu kombinaciju.

Na društvenim mrežama fanovi uveliko postavljaju fotografije Kim i Džulije na kojima se vidi da su slično obučene uz komentare

"Katastrofa, nauči sa se obučeš", "Kim Kardašijan za siromašne", "Jeftina kopija Kim", glase neki od komentara.

Kim Kardašian još uvijek nije komentarisala novu vezu bivšeg muža, iako često govori o tome kakav je njihov trenutni odnos.

Video: Kažu da je dvojnica Kim Kardašijan, ali ima bolji gluteus od nje: I nije u pomoć zvala plastičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA