≫ 

Pevačica Majli Sajrus doživela nezgodu: Avion u kojem je letela udario grom

. Na snimku se čuju i putnici kako vrište od šoka, dok se kabina trese od udara groma

  • 1
Majli Sajrus, avion nevreme, oluja grom grmljavina Foto: Profimedia/Alamy, Shutterstock

Avion u kojem je pevačica Majli Sajrus letela u Paragvaj, pogodio je grom, zbog čega je letelica morala prisilno da sleti.

Pevačica je letela za Paragvaj zajedno sa svojom porodicom, ekipom i bendom kako bi nastupila na poslednjem koncertu svoje južnoameričke turneje kada je avion u kojem su bili zahvatila oluja te je morao prisilno da sleti.

U videu koji je podelila na Instagramu, Sajrus je otkrila šokantni trenutak kada je avion pogodio grom. Na snimku se čuju i putnici kako vrište od šoka, dok se kabina trese od udara groma.

- Naš je avion zahvatila je velika neočekivana oluja i pogodio ga je grom. Moja posada, bend, prijatelji i porodica, koji su putovali sa mnom, sigurni su nakon prisilnog sletanja - napisala je pevačica u opis objave na Instagramu, a kasnije je podelila sliku oštećenja na avionu, na kojoj su se jasno mogli videti delovi uništenog metala i izgoreli tragovi.

- Nažalost, nismo uspeli da sletimo u Paragvaj - rekla je pevačica koja je trebala da nastupi drugog dana festivala Asunciónico, koji se održava prvi put posle tri godine.

Organizatori festivala u međuvremenu su potvrdili da Majli neće nastupati na festivalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Njen let je bio iz Bogote u Kolumbiji, gde je nedavno nastupila u sklopu svoje turneje Attention, a poslednjih nedelja pevačica se takođe pojavljivala na festivalima Lollapalooza u Čileu i Argentini.

Video: Fanovi bi skakali od sreće kada bi Majli Sajrus izvodila ovakve trikove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    23. mart 2022 | 21:58

    Ovaj nastup u Paragvaju joj nije bio poslednji planiran nastup za južnoameričku Attention turneju, već Lollapalooza u Brazilu, koji će i održati 26. marta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA