≫ 

Supruga Džastina Bibera imala moždani udar: Detaljno opisala užas koji je doživela

- Otkrili su da sam imala vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika - ispričala je manekenka

  • 4
Hejli Biber Printskrin: Youtube/Hailey Rhode Bieber

Manekenka Hejli Biber, supruga popularnog pevača, Džastina Bibera, govorila je o svojim zdravstvenim problemima nakon što je u martu ove godine hitno hospitalizovana zbog manjeg moždanog udara.

Hejli je na svom Jutjub kanalu objavila video u kojem je otkrila da je nakon toga podvrgnuta i operaciji srca, tačnije zahvatu zatvaranja otvora u srcu koji mogu biti uzročnici moždanih udara kod mladih. Ispričala je kako je operacija protekla glatko i kako se od svega brzo oporavlja.

- Osećam veliko olakšanje zbog toga što smo uspeli sve da rešimo i što mogu da se odmaknem od ovog stvarno strašnog perioda i nastavim da živim svoj život - rekla je Hejli.

Nakon što je prošlog meseca hitno hospitalizovana u Palm Springsu sa simptomima sličnim moždanom udaru, lekari su otkrili da joj je u mozak dospeo krvni ugrušak koji je izazvao prolazni ishemijski napad.

- Radili smo dublje testiranje i pronašli su mi PFO. Srce se obično pri vlaženju zatvori samo od sebe, ali moje nije - otkrila je u videu, a PFO je opisala kao preklop između desne i leve komore srca - objasnila je.

Njena video ispovest "Telling my story" u jednom danu pogledana je više od 2,4 miliona puta. O svojoj borbi Hejli se ranije oglasila u pričama na Instagramu.

- Sedela sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imala vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe, i to u roku od nekoliko sati - napisala je Hejli u martu i dodala:

- Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav.

Podsetimo, manekenka je u braku s Džastinom Biberom od 2018. godine, kada su se u tajnosti venčali, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovo jedno drugom rekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju.

Jednom prilikom je otvorila dušu i priznala koliko joj je bilo teško da se nosi prevelikom medijskom pažnjom, te kako je htela da se sakrije od svega jer nije htela da joj se ljudi petljaju u život.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    30. april 2022 | 06:12

    Ova curica je meni toliko simpatična,jako puno njenih pesama sam slušala.bas mi je žao zbog malog tromba na mozgu sigurno je od naprezanja. I samo da pohvalim njen suprug Džastin ima najbolju cenu bibera na tržištu a aroma je fenomenalna.

  • Vm

    30. april 2022 | 01:40

    Žao mi je što tako mlada mora da se nosi sa svim ovim. I želim joj potpun oporavak. Mada još dugo će se oña bojati da joj se to ne ponovi.

  • Dejan Radulovic

    1. maj 2022 | 08:07

    Biće da je proradio "buster" u glavi mlade devojke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA