≫ 

Bivši dečko Kim Kardašijan: Nisam ja objavio naš intimni snimak, već smo Kim, njena mama i ja imali dogovor

Džej takođe ističe da je objavljivanje snimka bila njegova ideja i da je predložio to Kim nakon što su videli kako je Paris Hilton porasla popularnost nakon što je procurio njen film

  • 0
Rej Džej i Kim Kardašijan Foto: Profimedia/Splash London Entertainment / SplashNews.com

Bivši dečko rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Rej Džej, s kojim je snimila intimni video koji ju je, na kraju, vinuo u zvezde, konačno je i sam progovorio o pomenutom snimku.

Naime, pričalo se da je Kim sama objavila sporni snimak koji je navodno držala u kutiji za cipele, a Rej Džej ističe da on nikada nije posedovao nikakvu kopiju, saznaje Daily Mail.

On navodi da nije uradio ništa od onoga za šta ga je ona optužila, te ga je razbesnela izjava da joj je "zabijao dildo u zadnjicu" jer je zbog toga zvučao kao silovatelj, a to nije bilo tačno.

U privatnoj poruci koju je poslala Reju Džeju, Kim je napisala: "Ako si uznemiren zbog komentara o dildu, očito je da je to bio sarkastičan komentar i da sam se smejala kada sam to izgovorila."

- Sedeo sam u senci više od 14 godina, dopuštajući Kardašijanima da koriste moje ime, da iskorišćavaju moje ime, da zarađuju milione dolara tokom deceniju i po govoreći o temi o kojoj zapravo nikada nisam govorio. Nikad nisam ništa otkrio. Nikada u životu nisam pustio taj snimak u javnost. Uvek je to dogovor i partnerstvo između Kris Džener, Kim i mene i bili smo partneri od samog početka otkako je krenula cela priča s tim snimkom - rekao je Rej Džej.

Rej i Kim započeli su vezu su 2002, kad su imali 21 godinu, a sporni snimak intimnog odnosa nastao je iste godine, na njen rođendan. U javnost je procurio 2007. godine, a sve ostalo je istorija

Džej takođe ističe da je objavljivanje snimka bila njegova ideja i da je predložio to Kim nakon što su videli kako je Paris Hilton porasla popularnost nakon što je procurio njen film sa  Rikom Salomanom. Kim tvrdi da to nije htela da uradi, a Rej navodi da je upravo ona prihvatila tu ideju i angažovala svoju "manadžerku" Kris Džener da organizuje izdavanje video snimka putem Vivid Entertainmenta.

Ugovor koji su potpisali Rej Džej i Kim odnosio se na tri videa, uključujući dva snimka intimnih odnosa, jedan iz hotela u Meksiku, drugi iz Santa Barbare i treći koji se navodi kao uvod za snimak nastao u Meksiku. Na kraju je samo snimak iz Meksika procurio u javnost, a Rej Džej tvrdi da se svi nalaze u kutiji za cipele ispod Kiminog kreveta.

- Ona ih je sve zadržala - morala je da pronađe snimak s*** iz Kaba i predstavi ga. Tokom cele naše veze nikada je nisam posedovao. Nijedan od njih nikada se nije nalazio u mojoj kući - bili su kod nje", rekao je Rej Džej za Daily Mail.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA