Zbog ovoga mnogi misle da su Džoni Dep i njegova advokatica u vezi: Ovo je istina o njihovom odnosu

Gledaoci suđenja Depa i Amber primetili su da su glumac i njegova advokatica prilično prisni i da se često osmehuju jedno drugom

  • 3
Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Poslednjih nedelja u centru pažnje je suđenje holivudskog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, a mnogi misle da je Dep u vezi sa svojom advokaticom Kamil Vaskez.

Suđenje se prenosi javno, te čitav svet ima priliku da ga prati, a nekadašnji par iz dana u dan iznosi sve više "prljavog veša" iz svog braka.

Međutim, ono što je nogima privuklo pažnju jeste odnos Depa i jedne od advokatica iz njegovog tima.

Gledaoci su primetili da su njih dvoje prilično prisni i da se često osmehuju jedno drugom, te su počele priče o tome da između njih ima nešto više od strogo profesionalnih odnosa.

Mnoge je naročito oduševio jedan glumčev gest, kada je pomerio stolicu kako bi Kamil sela, te se ovaj video proširio internetom i ljudi masovno pišu da je Dep ovime pokazao da je pravi džentlmen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by @johnnyandcamille

Ipak, u međuvremenu se pojavila informacija da je Kamil već mesecima u vezi sa jednim Britancem koji se bavi prodajom nekretnina, te da je za slavnog glumca veže samo posao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by @johnnyandcamille

Smatra se i da je Džoni sa svojim advokatskim timom razvio prilično blizak odnos zbog toga što su dugo zajedno radili na slučaju, a ima li istine u pričama o njemu i advokatici, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm😎

    14. maj 2022 | 19:18

    Pa vidi se iz 🛬 da su zajedno ipak je Dzoni smeker...😉

  • Milojko

    16. maj 2022 | 22:09

    Kako je ovaj svet jedna selendra! Ne može muškarac da bude džentlmen ni da popije kafu sa pripadnicom suprotnog pola a da ih odmah ne proglase ljubavnicima. Osim toga, u ovom slučaju tu je i pitanje profesionalizma. Advokatima etika ne dozvoljava da ulaze u veze sa klijentima dok traje suđenje bez obzira koliki šmeker je klijent. Kamila sigurno kao advokat zna detalje o Džoniju i njegovom životu koje bi on najradije zaboravio i ko zna kakvo je njeno mišljenje o njemu kao osobi. Džoni sa druge strane sada mora da vaga svaki svoj potez jer se sve snima i njegove geste prema članovima advokatskog tima su čisti marketing. Smatram da mu ovaj cirkus nije trebao ali ako misli da će tako povratiti posrnuli ugled, samo napred.

  • ….

    15. maj 2022 | 06:01

    Pratimo sudjenje i nismo primrtili to o cemu pisete…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA