Sve za gledanost: Kris Rok bi nakon skandala sa Vilom Smitom mogao da bude domaćin sledeće dodele Oskara

Ceremonija će sledeće godine biti emitovana na ABC-u, a Smit neće biti prisutan, jer mu je nakon incidenta zabranjeno učestvovanje na događajima Akademije sledećih 10 godina

  • 2
Vil SMit i Kris Rok Foto: Tanjug/AP

Kris Rok bi ponovo da bude domaćin dodele Oskara 2023. godine nakon što ga je na ovogodišnjoj ceremoniji ošamario Vil Smit, objavio je ABC.

Ovogodišnja dodela nagrada obeležena je incidentom, jer je Smit skočio na binu i ošamario komičara nakon što se našalio na račun obrijane glave njegove supruge Džejde Pinket Smit.

Ceremonija će sledeće godine biti emitovana na ABC-u, a Smit neće biti prisutan, jer mu je nakon incidenta zabranjeno učestvovanje na događajima Akademije sledećih 10 godina.

U razgovoru za "Deadline", predsednik ABC-a Kreg Ervič rekao je da je dodela iz 2022. bila "stvarno uspešna" uprkos šamaru.

Ervič je takođe rekao da je otvoren za ideju da Rok bude domaćin dodele sledeće godine, jer bi to moglo da poveća gledanost.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. maj 2022 | 09:02

    Неправда! Мислим да је Зеленски неправедно запостављен!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA