Sara Džesika Parker nije razgovarala sa Zverkom nakon skandala: "Ne znam da li sam spremna..."

Ubrzo nakon decembarske "And Just Like That..." dve žene su javno izjavile da ih je Not seksualno napao u odvojenim incidentima 2004. i 2015.

  • 0
Sara Džesika Parker Kris Not

Foto: Profimedia/BACKGRID

Prošlo je pet meseci otkako je Kris Not optužen za seksualni napad, a koje je on oštro negirao. Ali to nije bilo dovoljno da spase njegov odnos sa dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom Sarom Džesikom Parker.

Ubrzo nakon decembarske premijere "And Just Like That..." dve žene su javno izjavile da ih je Not seksualno napao u odvojenim incidentima 2004. i 2015. Treća se javila i optužila Nota za napad 2010. godine, a pojedine glumice su ga optužile za neprikladno ponašanje. U intervjuu za "The Hollywood Reporter", Parker je upitana kakva je bila njena reakcija kao producenta.

- Čak ni ne znam da li sam spremna da pričam o tome, ali ne mislim… Nisam reagovala kao producent. Trebalo je da radim na ovome jer sam samo… to je samo… - 57-godišnja glumica je odustala.

Na pitanje da li je razgovarala sa Notom (67), otkako su se optužbe pojavile, odgovorila je kratko: "Ne."

Parker, koja je radila sa Notom od premijere "Seksa i grada" 1998. godine, tek treba da govori o toj situaciji. Četiri dana nakon što su se pojavile optužbe, ona je dala zajedničko saopštenje sa svojim kolegama Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

- Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora da bude veoma teška stvar i hvalimo ih zbog toga - rekao je trio.

Notovo vreme na "And Just Like That..." je već isteklo kada su se žene javile, pošto je njegov lik Zverka ubijen u prvoj epizodi. Međutim, njegova karijera je pretrpela udarac pošto je njegov lik za Peloton odbačen i otpisan je iz CBS emisije "The Equalizer".

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama ranije, kategorički su lažne - rekao je Not za Yahoo Entertainment.

- Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su ove priče izašle. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao ove žene.

Not je zadržao niski profil nakon skandala, osim povremenih postova na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA