Odveo me je u sobu i skinuo pantalone: Glumica otkrila detalje traumatičnog iskustva na snimanju

Prisećajući se tog vremena, stalno se preispituje, zašto je ostala u toj groznoj situaciji, terajući sebe da prevaziđe probleme, ostane profesionalna i završi sa snimanjem filma

  • 2
Rebel Wilson, Rabel Vilson Rebel Vilson Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumica Rebel Vilson, godinama je sebe gušila čuvajući tajnu da je na snimanju seta doživela neprijatnost od kolege.

- Pozvao me u sobu i svukao pantalone - priča Rebel, prisećajući se situacija kada joj je kolega pred prijateljima zatražio da izvede razvratan čin, o čemu je već prošle godine donekle i pričala.

- Bilo je grozno i ​​odvratno. I ponašanje posle, sve je to bilo pre #MeToo pokreta, gde su na neki način pokušali da unište i mene i moju karijeru. Da se to dogodilo nakon #MeToo-a, onda sam jednostavno mogla da ih razvalim - govori ona, ističući da je morala da se zauzme za sebe:

- Budući da sam advokat, dokumentovala sam to i nazvala sam svog predstavnika. Zato sada imam neke stvari u pisanom obliku o tome šta se dogodilo - kazala je Vilsonova i istrajala u svojoj nameri da sve obelodani:

- Definitivno sam se pobrinula da ljudi iz industrije saznaju šta mi se dogodilo - kaže Rebel.

Prisećajući se tog vremena, stalno se preispituje, zašto je ostala u toj groznoj situaciji, terajući sebe da prevaziđe probleme, ostane profesionalna i završi sa snimanjem filma.

- Sada to više nikada ne bih učinila. Mislila sam da je čak i žalba mojoj agenciji veliki korak. I žaliti se studiju. Međutim, saznala sam da sam već četvrta osoba koja se žalila na tog tipa. Takvo odvratno ponašanje, ali mnoge žene prošle su mnogo gore. Kada bi se to ponovilo, verovatno bih se još više zauzela za sebe i to prvenstveno zbog hrabrosti drugih žena - zaključuje Vilson za People.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA