Kejtlin Džener nije bila na spisku zvanica: Evo zašto je Kortni nije pozvala na venčanje

Dok je čitava porodica slavila u Italiji, Kejtlin je uživala u Barseloni

  • 4
Kourtney Kardashian, Travis Barker, Caitlyn Jenner Foto: Profimedia Enrico Di Virgilio/VERONESI/BACKGRID/Backgrid UK / gotpap/StarMax

Kejtlin Džener nije namerno preskočila venčanje Kortni Kardašijan i Trevisa Barkera, činjenica je da ona jednostavno nije bila na listi gostiju, što je šokiralo mnoge.

Izvori bliski paru kažu za "TMZ" da Kejtlin nikada nije dobila pozivnicu za glamurozno venčanje u Portofinu, ali kako se dalje navodi razlog tome svakako nije mržnja između slavnog para i Kejtlin.

Kako se dalje navodi, Kortni i Travis želeli veoma malu i intimnu ceremoniju, a Kejtlin se jednostavno nije uklapala u to.

Izvor dodaje da se Kortni i Kejtlin ne mrze, ali da se ne viđaju niti razgovaraju toliko, tako da Kortni nije imala potrebu da je pozove.

No, važno je napomenuti da je Kejtlin prisustvovala venčanju Kim i Kanjea u Italiji u maju 2014. - godinu dana nakon što se razišla sa Kris Džener, i godinu dana pre nego što je objavila svoju tranziciju.

Travis i Kortni planiraju proslavu svog venčanja još jednom u Los Anđelesu, tako da Kejtlin ima još jednu priliku da im lično nazdravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    26. maj 2022 | 00:38

    ona je htela da pozove brusa dzenera ali nije mogla da ga nadje

  • Nikola

    26. maj 2022 | 08:55

    Kakva je to svadba na koju tvoj rođeni otac nije pozvan, samo skrnave običaje i pokušavaju da nas svedu na jedinke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA