Džoni Dep ponovo uhvaćen u laži: Stručnjak srušio odbranu glumca, detaljno objasnio šta je lagao

Džoni Dep je slagao da mu je Amber Herd odsekla deo prsta, navodi stručni svedok - hirurg specijalizovan za povrede šake

  • 0
Džoni Dep

Foto: Tanjug/AP

Ortopedski hirurg Ričard Mur koji je svedočio na suđenju Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, tvrdi da Dep laže kada je u pitanju je incident u kojem glumac tvrdi da ga je Amber posekla flašom votke i da je zbog toga izgubio deo prsta.

Naime, Džoni je izneo da je u martu 2015. u napadu besa Amber zavitlala staklenu flašu votke na njega. Kako je Dep naveo flaša ga je navodno, pogodila u šaku i staklo mu je odseklo deo prsta, dok je Amber sa druge strane navela da je povredu naneo samom sebi.

Sada je svedočio ortopedski hirurg specijalista za operacije šake, koji je rekao da Depove povrede nisu nastale od staklene flaše.

- Medicinska dokumentacija koju sam pregledao nije sadržala nikakve informacije o komadićima stakla koji bi ostali u rani, da je ona nastala od udarca flašom. Nema ni drugih pridruženih povreda ruke koje bismo očekivali u ovakvom slučaju - rekao je dr Ričard Mur.

- U karijeri dugoj 25 godina, stotinama puta sam operisao povrede kao što je Depova. Fotografije i medicinski podaci ukazuju da povreda nije nastala zbog udarca staklenom flašom - rekao je doktor.

Podsetimo, nedavno je utvrđeno da je Amber slagala za veću svotu novca, a glumica je svedočila o još jednom jezivom incidentu s bocom - tvrdi da ju je Džoni Dep silovao flašom u naletu besa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA