≫ 

Amber Herd piše knjigu u kojoj će otkriti sve o Depu? "Karijera joj je završena, nema šta da izgubi"

- Ona je već u razgovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku ona nema što izgubiti i želi sve reći - rekao je izvor

  • 3
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Amber Herd navodno je u pregovorima oko pisanja knjige kako bi povećala svoj prihod, nakon što je izgubila milione dolara u tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga Džonija Depa.

Naime, glumica je navodno spremna za "osvetničku" knjigu, nakon što je izgubila na sudu.

- Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku ona nema što izgubiti i želi sve da kaže - rekao je izvor za OK! Časopis.

Dror Bikel, brakorazvodni advokat i autor knjige "The 1% Divorce, When Titans Clash", rekao je da bi se glumica mogla suočiti s potencijalnim tužbama koje knjiga može izazvati.

- U meri u kojoj Herdova želi da raspravlja o ovom slučaju i svom odnosu s Depom u knjizi koja govori o svemu, ona mora biti izuzetno oprezna kad govori o njemu- rekao je Bikel i napomenu0 da će se Dep i njegovi advokati fokusirati na sve što Herdova govori.

- Ako pređe granicu, što je verovatno, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu- dodao je advokat.

Avokati Amber Herd nisu demantovali glasine, ali nisu ni želeli da komentarišu ova saznanja.

Iako se sada priča da će reći svu istinu u knjizi, Amber je nedavno u intervjuu za NBC 'Dateline' rekla da je 'prestrašena' da bi je Dep mogao ponovno tužiti.

- Pretpostavljam da je to ono što tužba za klevetu treba učiniti, ućutkati vas - rekla je Amber.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    24. jun 2022 | 05:09

    Nije joj dosta šta je izgubila pa piše knjigu...

  • Lol

    24. jun 2022 | 09:33

    Karijeru je i imala zbog Depa. Bezlična je i glumi anemično. Ne bi prišla blizu nijednoj većoj franšizi, kao "Akvamen" recimo, da nije muž potegao veze.

  • Miško

    24. jun 2022 | 08:13

    Nove laži u najavi. Ova žena je jako zla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA