≫ 

Žena Bruklina Bekama isprozivala Viktoriju i Dejvida: "Osećao je veliki pritisak..."

Nikola je ispričala i da se Bruklin obratio za savet njenom ocu

  • 2
Viktorija i Dejvid Bekam, Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia

Manekenka Nikola Pelc (27), supruga Bruklina Bekama (23) indirektno je isprozivala svekra Dejvida Bekama (47) i svekrvu Viktoriju Bekam (48). 

Nikol je izjavila da je Bruklin bio pod pritiskom kako bi zadovoljio druge ljude svojim odabirom karijere, alidurajući na roditelje njenog muža.

Manekenka je zaključila da su Vikrojia i Dejvid bili deo razloga zašto se Bruklin toliko dugo bavio fotografijom pre nego što je napravio kulinarsku karijeru.

U razgovoru za Tatler Magazine, Nikola je izjavila da je Bruklin rekao kako je imao "veliki pritisak da zadovolji ljude svojom karijerom i da mu se to nije svidelo".

Iako nije imenovala Dejvida i Viktoriju, svima je jasno na koga misli. Ona je ispričala i kako se Bruklin obratio za savet njenom ocu, biznismenu i milijarderu Nelsonu Pelcu.

- Bruklin ulazi u vrlo uzbudljive stvari sa svojim emisijama, ali i poslovnim stvarima i to je stvarno slatko - rekla je Nikola.

- Gledam ga kako zove mog tatu i govori: "Šta misliš o ovome?". Volim da gledam kako uči od mog tate - dodala je manekenka.

Podsetimo, mladi par je u aprilu ove godine uplovio u bračne vode, a na venčanje njihove imućne porodice su navodno potrošile čitavo "bogatsvo", na milione funti.

Video: Ovo je baš jezivo: Dejvid Bekam objavio video kako ponovo ljubi ćerku u usta

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neeeemooooo

    26. jun 2022 | 08:43

    Znaci Snajka vozi traktor,a Bekamovi otvaraju kapiju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA