≫ 

Kendal Džener potpuno naga! Prizor je čista perverzija: "Svima je jasno da si raskinula s dečkom"

Kako nije mogla sve pozom da sakrije, Kendal je sama blurovala grudi, koje se vide sa strane, dok zadnjicu, koja je u prvom planu, nije

  • 2
Kendal Džener

Foto: Profimedia

Poznata manekenka Kendal Džener objavila je fotografiju na kojoj je potpuno naga i šokirala svet.

Kendal se sunčala bez odeće, što je i normalno, ali i bikinija, a pozirala je na ležaljci dok na sebi nije imala apsolutno ništa, osim kačketa na glavi.

Kako nije mogla sve pozom da sakrije, Kendal je sama blurovala grudi, koje se vide sa strane, dok zadnjicu, koja je u prvom planu, nije.

Pojedini su oduševljeni prizorom i manekenkinim izgledom, drugi su joj uputili žestoke kritike zbog sadržaja koji je objavila.

"Kako znati da je neko raskinuo s dečkom bez da ti to kaže", "Najsavršenija žena na svetu", "Ok, jasno nam je da si raskinula s dečkom sad", "Ko ti je rekao da ovo objaviš i zašto? Pa ovo će svi gledati", "Prezgodna je, šta je briga", neki su od komentara.

Podsetimo, Kendal je nedavno raskinula dvogodišnju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom, jer su navodno imali različite ideje o tome u kom smeru ide njihova veza.

- Iako im je stalo jednom do drugog, Devin nije nameravao da zaprosi Kendal jer mu je prioritet karijera, a ona takođe dominira Kendalinim životom - rekao je izvor za Page Six.

Fotografiju na kojoj je Kendal potpuno naga, pogledajte u galeriji iznad (2. fotografija).

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA