≫ 

Sin (10) Bena Afleka slupao automobil: Skupocenim Lamborginijem udario u parkirani BMW

Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Dženifer držala za ruku

  • 0
Ben Aflek Ben Affleck

Foto: Tanjug/AP

Desetogodišnji sin slavnog glumca Bena Afleka, Semjuel, svom ocu je ovih dana zadao popriličnu glavobolju kada je udario njegovim autom u parkiran BMW.

Naime mali Samjuel se, iako ima samo 10 godina, okušao za volanom tatinog Lamborginija, a potom udario u automobil koji je bio parkiran iza njega.

Kako strani mediji prenose, Semjuel se uputio sa svojim ocem i njegovom verenicom, Dženifer Lopez, u kupovinu luksuznih automobila, a u jednom je trenutku Aflek je dozvolio detetu da sedne na mesto vozača dok je motor njegovog žutog Lamborginija bio upaljen.

Dečak je zatim u jednom trenutku "prebacio" u rikverc, a automobil je tada dodirnuo prednji deo belog BMW-a koji je bio parkiran iza njega. Semjuel je bio na vozačevom mestu s otvorenim vratima, dok se njegov tata Aflek nalazio između vrata i vozačevog sedišta.

Nakon kontakta s drugim vozilom, Aflek je otišao da pogleda šta se tačno dogodilo, a i njegov sin je takođe izašao iz automobila. Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Dženifer držala za ruku, te su odšetali dalje.

PR tim slavnog glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete, te da su obe strane zadovoljne i da nije bilo nikakvih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA