Džoni Dep dobija pravo bogatstvo da se vrati u "Pirate sa Kariba"? Glumcu ponuđeno oko 300 miliona dolara

Nakon njegove pobede na sudu, navodno se sve promenilo, te je glumac sve bliži staroj ulozi

  • 8
dzoni dep pirati s kariba Printskrin: Youtube/MishoMGM

Glumcu Džoniju Depu navodno nude bogatstvo da se vrati u seriju "Pirate sa Kariba".

Naime, Dep je nedavno pobedio na suđenju sa bivšom suprugom Amber Herd, a od tada je njegova karijera ponovo krenula uzlaznom putanjom.

Glumac je navodno bio pred kraj pregovora za šesti nastavak "Pirata sa Kariba", u kojem ma glavnu ulogu, te je za ovaj angažman trebalo da bude plaćen 22,5 miliona dolara.

Ipak, nakon spornog članka iz 2018. godine ovaj projekat je propao, jer ga je Amber optužila za zlostavljanje i Dep je izgubio novac. On je ovaj serijal snimao poslednjih 15 godina i tumačio je glavnu ulogu gusara Džeka Speroua.

Na suđenju je o ovoj temi svedočio Džeg Vigam, dugogodišnji Depov agent iz agencije "Creative Artists", koji je ispričao da je Dep izbačen iz nastavaka ovog filma, zbog optužbi Amber Herd.

Ipak, nakon njegove pobede na sudu, navodno se sve promenilo, te je glumac sve bliži staroj ulozi.

Izvor blizak glumcu je rekao da je Dep u pregovarao sa Diznijem o "poslu od 300 miliona dolara", te da će se vratiti svojoj ulozi, po kojoj ga svi prepoznaju, prenose američki mediji.

Podsetimo, Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu i tražio 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post, a porota je donela odluku u njegovu korist.

Video: Dep pobedio, platiće mu milione za odštetu: Pogledajte reakcije Amber Herd tokom izricanja presude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA